Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platba na Temu.com

Od: bichin odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, múže mě někdo poradit jakým způsobem mohu zaplati zboží na Temu ALE PŘEVODEM z účtu? Dík za radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Zdravím, ve světě je standardem platit na eshopech kartou, takže převod bych neviděl reálně...

paveldvorak
hodnocení

1x

Platba na jiný účedt je vždy převodem z účtu, karta k účtu slouží ke zjednodušení plateb

Pro cestovbatele a nákuáůpny v zahran iočních eshiopech ( ve výhodnějším směnném kurzu než s českou bankou ) doporučuji tenmto postup:

1.) stáhnout aplikaci REVOLUT, je to virtuální účet

2.) poslat si tam nějaké peníze

3.) v aplikaci vytvořit JEDNORÁZOVOU platební kartu

4.) jednorázovou platební kartou zaplatit zboží do zahraničí... karta je jendorázová takže po zapalcení jakoby nebyla

Je to platba z účtu a pokud je možnost vplby kurzu měny, je to výhodné...

Revolut se hodí také na dovolené kvůli výhodnějšímu směnnému kurzu

jm
hodnocení

0x
Mám jednu platební kartu se zákazem plateb na internetu a omezením na min částku. Při plánované platbě si omezení změním.
Temu jsem odzkoušel a je to prostě Aliexpress, Čína, šunt... Nestojí to za pokus...

Spousta lidí tam nakupuje ráda. Je třeba vědět, co tam nekupovat.

hodnocení

0x

Právě dneska jsem si tam poprvé objednala - koženkový batoh a zimního kulicha. Také by mi vyhovovala platba převodem z účtu, ale není to možné. Platila jsem kartou. Byla u nás vnučka, tak mi poradila. Nevím, jaké zboží bude, ale je možnost jej bezplatně vrátit.

Pozor ale: dodání od 25.12. do 8.1. Takže na Vánoce to už nebude. Jaga.

Ahoj Jago, až teprve teď jsem koukla na tuto otázku. Já na temu nakupuji už asi půl roku a vždycky jsem byla spokojená. Kartou u nich platím bez problémů a mám ji u nich přihlášenou nostop. Podle mne to mají velmi dobře hlídané. Je to něco jako AliExpress, akorát to všechno v češtině, takže myslím, že pro spoustu lidí tohle bude o dost jednodužší, než právě na AliExpressu, kde je lepší nějaký cizí jazyk ovládat. Napiš, jestli jsi byla spokojená, docela by mne to zajímalo. Já byla nespokojená jenom jednou a do třech dnů jsem měla peníze zpátky na účtě. Předmět jsem vracet nemusela.

18.01.24 17:17
hodnocení

0x

Až na to, že ten kluk si tam hodně vymýšlí, asi aby si měl vůbec o něčem mluvit, nebo se obrací k lidem, kteří se nákupů v cizině bojí a tudíž je jim jeho blábolení blízké. Tím se zřejmě utvrzují v tom, že když to říká takový kluk, tak dělají dobře. Jeho zkušenosti které popisuje nemám. V Číně nakupuji hodně a nejenom pro sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]