Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, múže mě někdo poradit jakým způsobem mohu zaplati zboží na Temu ALE PŘEVODEM z účtu? Dík za radu.
Platba na jiný účedt je vždy převodem z účtu, karta k účtu slouží ke zjednodušení plateb
Pro cestovbatele a nákuáůpny v zahran iočních eshiopech ( ve výhodnějším směnném kurzu než s českou bankou ) doporučuji tenmto postup:
1.) stáhnout aplikaci REVOLUT, je to virtuální účet
2.) poslat si tam nějaké peníze
3.) v aplikaci vytvořit JEDNORÁZOVOU platební kartu
4.) jednorázovou platební kartou zaplatit zboží do zahraničí... karta je jendorázová takže po zapalcení jakoby nebyla
Je to platba z účtu a pokud je možnost vplby kurzu měny, je to výhodné...
Revolut se hodí také na dovolené kvůli výhodnějšímu směnnému kurzu
Právě dneska jsem si tam poprvé objednala - koženkový batoh a zimního kulicha. Také by mi vyhovovala platba převodem z účtu, ale není to možné. Platila jsem kartou. Byla u nás vnučka, tak mi poradila. Nevím, jaké zboží bude, ale je možnost jej bezplatně vrátit.
Pozor ale: dodání od 25.12. do 8.1. Takže na Vánoce to už nebude. Jaga.
Ahoj Jago, až teprve teď jsem koukla na tuto otázku. Já na temu nakupuji už asi půl roku a vždycky jsem byla spokojená. Kartou u nich platím bez problémů a mám ji u nich přihlášenou nostop. Podle mne to mají velmi dobře hlídané. Je to něco jako AliExpress, akorát to všechno v češtině, takže myslím, že pro spoustu lidí tohle bude o dost jednodužší, než právě na AliExpressu, kde je lepší nějaký cizí jazyk ovládat. Napiš, jestli jsi byla spokojená, docela by mne to zajímalo. Já byla nespokojená jenom jednou a do třech dnů jsem měla peníze zpátky na účtě. Předmět jsem vracet nemusela.
Až na to, že ten kluk si tam hodně vymýšlí, asi aby si měl vůbec o něčem mluvit, nebo se obrací k lidem, kteří se nákupů v cizině bojí a tudíž je jim jeho blábolení blízké. Tím se zřejmě utvrzují v tom, že když to říká takový kluk, tak dělají dobře. Jeho zkušenosti které popisuje nemám. V Číně nakupuji hodně a nejenom pro sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.