Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit originální břity ke strojku na holení Mach 3?

Od: karelv odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
moc mi vyhovuje strojek na holení vousů Mach 3, chtěl bych si koupit originální břity.
Jen se to prý hemží padělkama.
Nevíte kde koupit originální? Nepoznám totiž originál.
Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Prý se dají koupit snad ve všech drogeriích a taky jsem viděl v Penny a dalších super-hyper!

nevím ,ale na toto se snad jeden nemusí na internetu ptát? nebo snad jo?

hodnocení

0x

Ono to rozeznat nejde - je originál v podstatě vše, ale některé jsou vyráběny lépe než druhé.

Já si koupil kdysi výprodejové sady a mám ještě tak 8 ks v zásobě. Ale z internetu už jsem "výhodné" sady kupoval a dokonce i v obchodě a prostě i když to bylo v běžném obchodě za běžnou cenu, holit se s tím nedalo.

To je jako když si koupíte pneumatiky na auto a 3 jsou z Polska a jedna ze Španělska - to je k naštvání, ale nic s tím neuděláte... oficiální výrobce má prostě více fabrik.

krtek6
hodnocení

0x

myslím, že DM, rossman a další

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]