Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu jíst zmrzlý erteple?

Od: pansvacinka® odpovědí: 8 změna:

Zmrzlá erteple je nedobrá, nasládlá - jasně.

Jenomže mě v práci v blbě nastavený lednici zmrzly vařený ve slupce.

Máte někdo zkušenosti s takhle zamraženou erteplí?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

14x
Pozvolna rozmrazit,budou v pohodě.
hodnocení

Tak to jsem rád, mám jich tam celý kyblík s takovým jako sosíkem.

hodnocení

3x

Zmrzla mi na horách za oknem bramborová kaše a po rozmrznutí byla ok.

Na rozdíl od vařených brambor, které přemrznutím rozměknou, bramborové kaši mráz nevadí vůbec (nemá co změknout). Jídla s kaší dávám běžně do mrazáku a když je nechám přirozenou cestou rozmrznout, nepoznám rozdíl proti črstvé. Jen někdy pustí trochu vody, ale stačí kaši zamíchat.

hodnocení

3x

Vařeným bramborám se mrazem nic podstatného nestane, ale nebudou Vám asi chutnat. Akorát budou lehce rozměklé, ale jíst se to dá.

Párkrát se mi povedlo omylem strčit hotové jídlo s bramborami do mrazáku. Po několika týdnech a přirozeném rozmrazení z toho byl normální oběd.

liska5
hodnocení

2x

Já bych z nich udělala bramborové knedlíky. Tam by se mohla pachuť nebo divná kontistence ztratit.

hodnocení

2x

Na rozdíl od syrových se tyto dají normálně zpracovat- určitě jim to na chuti neubralo.

hodnocení

No, už se rozmrazujou. Zejtra budou na odpolední šichtě hody *zdravi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]