Nejste přihlášen/a.
Potřebuji uskladnit v panelákovém bytě 5 kg brambor do Štědrého dne. Sklep nemáme, v bytě je teplo, lednice je naplněná před svátky.a stejně jí na uskladnění zavrhují. Jaké jsou možnosti, aby brambory nezmrzly nebo nevyklíčily?
polystyrenový box (z nějaké zásilky s elektronikou nebo tak...) - vyplnit trochou písku a zakrýt nějakou tmavou textílií, dát do tmavé místnosti.
Nebydlím v paneláku, ale cihlovém 4 patra. Mám i studený špajz a brambory víc jak 14 dní mi neudrží v kondici. Zhoubovatí a vyrostou klíčky. Mnoho let se o to pokouším ve sklepě i ve špajzu. Už jsem to vzdala. Konec konců sámošky i velké řetězce jsou zásobeny tak, že není problém brambory dokoupit. I třeba salátovky, tak zv. rohlíčky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.