Nejste přihlášen/a.
Vědomě jsem zpracovala těsto na sušenky z prošlého jogurtu a másla.Chtěla jsem zkusit tyto nesladné sušenky,ještě před vánocemi,jen tak,ochutnat,ale teď mě popadly pochybnosti.
Jogurt je bez laktózy z 24/11 a máslo Billa je víc,jako měsíc a je z toho hladké těsto na odležení v ledničce,než se rozhodnu..Co byste udělaly dámy vy,klidně ho vyhodím,ale možná zkusím jeden plech ...
Nevidím problém. Kdysi bývalo máslo na pečení, takzvaná dvojka. Bylo to vlastně máslo vyřazené ze zásob státu pro případ krize. Nevím, jak dlouho tam leželo, ale asi dost.
A jogurt? Pokud nekvasí nebo neplesniví, tak nebude problém. Ale nějak nedůvěřiji tomu že je bez laktozy - je to ještě jogurt nebo něco umělého?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.