Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, používáte někdo crisp talíř určený do mikrovlnky s crisp funkcí (většinou mikrovlnky značky Whirlpool) do normální mikrovlnky bez této funkce? Jaký je rozdíl ve výsledku? Dosáhne normální mirovlnka toho samého, co ta s crisp funkcí třeba za delší čas? Děkuji
Mal som tákuto mikrovlku s touto funkciou značky Whirpool. Na používanie pre túto funkciu je zapekací tanier,čiže niečo ako hliníkový pekáč,pokrytý teflonom,natretý tak,že neodráža mikrovlny a spodok ma pogumovaný z vonkajšej strany. Teraz k tejto funkcii. Kurča,ryby, alebo mäso naplátky sa upečie tak ako keby bolo pečené v rúre,no oveľa rýchlejšie a chuťovo je vynikájúce. Toto obyčajná mikrovlnka nikdy nedosiahne. Ja osobne si myslím,že finta je v tom zapekacom tanieri a nastaveniu programu mikrovln,grilu a teploty. Normálne som takto v nej piekol aj pizzu. Je na škodu,že sa po 20 rokoch pokazila.
Ano, zkoušela jsem ji, je to skvělé. Právě mě napadlo, co by se stalo jen ten zapékací talíř plus normální program. Talíř v té Whirpool jde pozžít i na ne crisp program, tak by se snad nic nestalo, kdyby se dal do jiné mikrovlnky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.