Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O velikost menší tepláky

Od: jarin® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den!

Mám rychlý dotaz. Koupil jsem si tepláky XS (jsou zateplený a byla to poslendí normální velikost, pak u měli jen L a výš). Ve stoje jsou v pohodě ale když si sednu tak ta gumička mě přece jen lehce tlačí... mám je vyměnit nebo myslíte, že s tím jde něco udělat? Gumíčku vypárat a nechat to tak..případně dát novou..ale to už by bylo na švadlenu.

Díky za rady, zkušenosti s tím totiž nemám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Hm, to musi byt teda nejake super extra cool vzacne teplaky, kdyz se vyplatilo je koupit o velikost mensi a jeste se resi svadlena.

Skoda, ze nezijeme v dobe, kdy by si slo koupit teplaky na kazdem tohu u vietnamce. Nemusel by si resit takove zapeklite problemy.

hodnocení

0x

Dejte sem fotku, jak ty tepláky v pase vypadají. asi zevnitř, jak je to tam přišité. Třeba na něco přijdeme.

hodnocení

0x
Nemá smysl se doma trápit v malých teplákách a ven byste v nich určitě nešel, že ne? ;)
hujer

Jestli tě tlačí gumička a máš z toho problémek,pak zhubni! O to 1.číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]