Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Především kvůli "omlazujícím"účinkům (na pleť a celkové zlepšení kvality pleti, hlavně v obličeji + růst nových vlasů) plánuji koupi panelu (na doma) pro terapii červeným a infračerveným světlem.
Rozhoduji se mezi těmito:
mitolight.cz/...
MITO LIGHT® Starter 3.0 - Počet LED: 72 x 5 W (360 W total); 130 mW/cm2 ze vzdálenosti 15 cm; vlnové délky: (4) - 660, 670, 830, 850 nm (1:1:1:1) cena: 12 900 Kč
mitolight.cz/...
MITO LIGHT® Starter 4.0 Počet LED: 72 x 5 W (360 W total); 130 mW/cm2 ze vzdálenosti 15 cm; vlnové délky: (6 (!)) - 630, 660, 670, 810, 830, 850 nm (1:1:1:1:1:1) cena: 15 900 Kč
lighthacker.cz/...
Lighthacker Gold - Počet LED: 100 x 5 W (500 W total); >135 mW/cm2 ze vzdálenosti 15 cm; vlnové délky: (2) - 660 nm and 850 nm 1:1 cena: 18 800 Kč
Nejvíce se mi asi líbí ten mitolight.cz/... , je dražší než ten verze 3.0 ale zase má o dvě vlnové délky více...
Ten lighthacker je dražší, ale má větší výkon (500 W vs 360 W), ale zase jen 2 vlnové délky (narozdíl od Mito který má min 4 až 6).
Který panel je lepší...? Případně je ještě nějaký jiný prodejce v ČR...?
Možná bych šel i do toho mito 3.0, ten je o 3 tisíce levnější ale má o 2 vlnové délky méně (nemá 630 a 810)... Fakt ale záleží tak moc na typu vlnové délky...? Fakt je tam rozdíl v účincích mezi 660 (standardní) a 630...?
Děkuji
Proboha, Vy těm blábolům fakt věříte ? Je úplně jedno, které zařízení si koupíte. Výsledek bude stejný - totiž žádný. Předložte jediný důvěryhodný a konkrétními vědci uvedený zdroj informací, že to funguje.
To nevíte, co s penězi, že je chcete vyhodit za takový nesmysl?
Takže abych odpověděl na otázku "který panel", stručně odpovídám: žádný!
Pánové... na to jsem se opravdu neptal... anglicky snad umíte, google máte. Tak si to vygooglujte. Já se neptal na to jestli to funguje (ono to funguje), ale na to jaký panel.
"Já se neptal na to jestli to funguje (ono to funguje), ale na to jaký panel".
Ale vždyť já jsem Vám přece na Vaší otázku odpověděl - žádný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.