Nejste přihlášen/a.
Ahoj, je mi čerstvých 15. Už rok a půl chodím s jedním klukem, jemu je 17. Chce se mnou mít sex, ale já mám trochu strach. Jaké to je? Bolí to? A co bych měla dělat?
On chce mit sex...
A ty chces co?
Co bys mela delat?
Mozna pockat.
15. narozeniny neznamenaji automatickou povinnost podrzet nadrzenemu pubosovi.
Můj názor je ten že jsi na to ještě moc mladá.
Ale je to tvoje tělo. Znám holku, je jí 23 let, krásná a je panna. Vůbec se tím netrápí . Teda aspoň to nevypadá že by se trápila. Řeší si vzdělání, studuje Vysokou školu a je to pro ni priorita, než ztrácet čas s někým kdo bi ji NUTIL do sexu
II... ono je to vidět ve výměnách manželek, že hromady děcek mají hlavně ty IQ tykve co nad tím vůbec nepřemýšlí a nekontrolovatelně se množí.
Odpověděl bych trochu jinak než ostatní zde. Přítel chce, ty máš strach. OK, co takto vyhovět oběma stranám a bez problémů?
Jsi šikovné děvče, máš přece ruce, prsa, pusu - můžes to všechno použít a uspokojíš přítele taky.
On bude mít sex, bude uspokojen. Ty souložit zatím nebudeš, protože to zdá se ani nechceš. Ale vyhovíš mu jinak.
Podle mě win-win situace - kluk spokojenej a slečna si bez rizika trénuje, co na kluky platí a funguje (
Není třeba dělat vůbec nic, jak již zde zaznělo mnohokrát. Na druhou stranu vydržet kluk v 17 letech rok a půl bez sexu ve vztahu, to je skutečně světec. Hlavně se nedivit kdyby si našel někoho kompatibilnějšího. Ono takových které "chtějí" se najde jistě dost. Takže netřeba spěchat, ale také dobré vědět, že sex není státní problém ani konstrukce raketoplánu na Mars. A ještě jedna věc: často zde odpovídají boomeři, takže některých odpovědí se neděs
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.