Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Sulc v tlakovém hrnci

Od: begi25® odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu.Budu dělat zulc z 3 nožek.Počitam v tlakači vařit 55 minut.Po uvaření dávate i kuži nebo jen vyvar.Ja budu dávat nové koření cely pepř ,trochu sul a čestnek.Je to správně?Děkuji za rady.

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

6x
avatar babkazov

Nožky v tlakáči vařívám poměrně často. Česnek, cibule, nové koření, celý pepř bobkový list. Když jsou uvařené, obírám je do plechové misky a do pusy s chlebem a hořčicí, pivečko potěší. Pak, co mám v misce, zaliji polévkou, dodám nastrouhaný česnek a dost majoránky a celé to převařím. Solím až úplně nakonec, při převaření. Nevím čím to je, ale přesolí se velice snadno. Když vývar zůstane, udělám, na kostičky bramborek, majoránka a česnek a prima polévka.

 

liska5
hodnocení

2x

Další varianty na sulc jsou pod heslem huspenina- recepty.

 

hodnocení

1x

Na sulc vařím kromě nožiček i koleno nebo kousek bůčku. Na nožičkách není žádné maso. Ano vařím i kůže ...Po změknutí umelu kůže a obrané nožičky, aby sulc pěkně zrosolovatěl. Maso nakrájím a vše přidám do přecezeného vývaru.Já tedy česnek nedávám , místo něj dám cibuli. Když vše smíchám maličko okyselím octem a naliju do pekáčku nebo misky. Nechám ztuhnout, někdy přidám zeleninu z plechovky/Bonduelle/ . je to bašta.

liska5

Hezké jsou v srnčím hřbetu a podobných formách. Můžete vmíchat nasekanou sterilovanou papriku, to dělá pěkný vzhled i pikantnější chuť.

okolik

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]