Nejste přihlášen/a.
Rádcové kuchaři a kuchařky, dá se něčím nahradit houbička Jidášovo ucho? Před chvílí jsem si našel zajímavý recept, na čínu, ale je tam právě tato houba, nwn zda se dá koupit a zda-li se dá tato případně nahadit jinu houbou
To vím že rostou i u nás. Z8SADNĚ nesbírám houby které neznám. Tčřeba i když vím že je to "růžovka" neseberu neboť mám vždy malou šanci že se sletu. Zde sice nevím zda-li jde zaměnit ale jina tu houbu vůbec neznám a až do položení dotazu jsem ji ještě neviděl. takže proto dotaz na který jse odpověděli neodpovědí. Přesto Vám děkuji za snahu odpovědět!
Dejte mi prosím vás odkaz na ten recept . My máme vlastní ouška na zahradě a já přemýšlím do čeho je dát.děkuji.
Futra. Mám to nahrubo jen v hlavě, našel jsem to na FB ve videjcích (reel nebo reels?) ale zapomněl jsem uložit. V podstate na pánvi na oleji orestovat na kostky kuřecí prsa-osolená a opepřena, pak vyjmout a 2x cibulo modrou a bílou trochu zarestovat přidat mrkev na nudličky, dtto, pak červenou papriku na nudličky,jidášovo ucho,stroužek česneku a na závěr ještě pórek na kolečka, zaprášit škr. moučkou dvě tři lžíce vývaru , pod poklici krátce podusiit, přidat orestované maso prohřát a podávat s rýží nebo hranolky. nedal jsem nic jako náhradu houby a udělal s rýží. Žravé , i syn (řezník) pro kterého je zelenina sprosté slovo, to snědl beze zbytku!
jen tak mimo,, u tohoto je velký prostor na indivuduální úpravy!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.