Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plzeň - kde sehnat šaty na poslední chvíli?

Od: kikusa odpovědí: 12 změna:
Dobry den, zkusím to i tady. O víkendu má kamarádka ples na který mne na poslední chvíli přemluvila dorazit. Rozhodnuti padlo teprve dnes, takže jsem ihned zamířila do své skříně omrknout co nabízí. Nepřekvapilo mne, když jsem v jejích útrobách nenašla žádný vhodný kousek. Na akce tohoto charakteru často nechodím a nemám je zrovna v oblibě, takže jsem to očekávala. Potřebovala bych narychlo sehnat nějaké vhodné šaty ( nejlépe černé ) někde po Plzni po obchodech. (Nejlépe ne v olympii, v nejhorším však je možnost i tato) Ovšem potřebuji je sehnat co nejlevněji ( měla jsem teď vysoké nečekané výdaje skrze operace našeho psíka, takže s šaty můj rozpočet aktuálně úplně nepočítá. Budu moc vděčná za jakékoliv rady, nebo tipy. Přeji krásný týden.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

Klidně se podívejte i u Vietnamců. To myslím vážně..

kikusa
hodnocení

No vidite to vlastne neni vubec spatny napad! Clovek se obcas i divi jake kousky tam najde. Dekuji moc za radu, vlastne me to ani nenapadlo.

okolik
hodnocení

0x

Nemohla by na takovou jednorázovou akci vypůjčit šaty nějaká kamarádka podobné postavy?

Uvádíte, že oblečení stejně nevyužijete.

kikusa
hodnocení

Kamarádky jsem zkoušela, avšak žadná mi moc nepomůže. Holky nejsou odsud, studovala jsem a jsem původně od Brna, a tak v okolí mám jen pár znamých, bohužel jsou všichni oproti mně řekněme vetšího vzrůstu.
okolik

Je u vas Terranova?

Asi před dvěma lety jsem potřebovala narychlo na nějakou událost šatičky- společenský večer Dres. A padly mi tam do oka jednobarevné, vínové kopirující siluetu s čtvercovým výstřihem. Dokonce ač jsem měla v čem navštívit událost, tak jsem si je zakoupila, pěkně mi seděly. Cena byla směšná, nějaká sleva tuším 120,-Kč celkem k úhradě.

:-D Šatičky na společenské akci byly oceněny pochvalou.

Po nějaké době jsem potřebovala na jistou rodinnou událost, společenské šaty, vínové jsem nemohla použít, nehodily se barvou. Opět jsem namátkou zavítala do Terranovy a ejhle byly ještě v barvě, kterou jsem právě potřebovala, takže jsem znovu otevírala peněženku za stejnou cenu. Tak jsem tu barvu ,, rozbila,, alespoň barevným šátkem.

Prostě chce to někam vyrazit na průzkum.:-D:)

Dress code: co to/...

kikusa
hodnocení

Terranova mě také napadla. Vím že začátkem podzimu zde měli pěkné kousky. Na jedny černé šaty jsem dokonce koukala a přemýšlela, zda je nevzít domů. Mávla jsem nad nimi však rukou s myšlenkou, že bych je nejspíš stejně nevyužila. A ejhle! Pár měsíců nato zjišťuj, že takový kousek se vždycky hodí. No co se dá dělat, příště už budu vědět a tu radost si udělám rovnou. Terranovu jsem navštívila znovu asi dva týdny zpátky, avšak co si vybavuji, žádné jsem tam nepotkala. Zkusím tam i přesto zítra mrknout, mám cestu kolem. Každopádně děkuji mockrát! <3
okolik

Kikuša, popíšu šaty jsou z velmi příjemného bavlněného materiálu s elastanem mají dlouhý rukáv a čvercový výstřih , který model ozvláštní, navíc lichotí postavě. Necuckují se, hodí se prakticky i na běžné nošení. Na společenskou akci se dají oživit dopňky.

Jak už jsem uvedla, cena trapná, :-Dtak proč se rozpakovat. Na pohled zdaleka nebudí dojem doslova pár korun.

Můj nákup byl ryze náhodný, zavítala jsem a zaujaly na,, první kuk.,,

Možná byly i jiných barevných variantách, já natrefila již pouze na dvě.

Jediné co pro vás hraje v neprospěch, že se již změnila sezonní nabídka.

A přece jen už od doby co jsem já pořídila, uběhl nějaký čas.

Někdy může i zaujmout model v Sekáči. Viděla jsem jednou moc pěkný kousek za výlohou a již byla něm visačka, prodáno.

Tohle místo bylo v Jindřišské v Praze. Od obchodního centra Smíchov jezdí trejna přes most k Národnímu divadlu, nevím momentálně ulici, tak tam také byl nějaký sekáč. Viděla jsem z trejny a tam nabízejí ještě navíc určité slevy.

Akorát nevím, zda tam ještě jsou, delší dobu jsme tam nebyla, ale určitě by vás něco zaujalo.

paveldvorak
hodnocení

0x

Někde na pražské ulici kousek od prazdroje je salon ( lady s) , kde půjčují svatební a mooooc pěkné společnské šaty

kikusa
hodnocení

Terranova mě také napadla. Vím že začátkem podzimu zde měli pěkné kousky. Na jedny černé šaty jsem dokonce koukala a přemýšlela, zda je nevzít domů. Mávla jsem nad nimi však rukou s myšlenkou, že bych je nejspíš stejně nevyužila. A ejhle! Pár měsíců nato zjišťuj, že takový kousek se vždycky hodí. No co se dá dělat, příště už budu vědět a tu radost si udělám rovnou. Terranovu jsem navštívila znovu asi dva týdny zpátky, avšak co si vybavuji, žádné jsem tam nepotkala. Zkusím tam i přesto zítra mrknout, mám cestu kolem. Každopádně děkuji mockrát.
kikusa
hodnocení

Omlouvám se, napsala jsem to k jiné odpovědi, než jsem chtěla. Avšak ano i půjčené šaty jsou jedna z možností. Avšak jsem v tomto ohledu celkem srab a raději v nejhorším poškodím vlastní. I tak děkuji mnohokrát.

okolik
hodnocení

0x

Měla jsem dnes cestu kolem Terranovy, tak u nás již můj model nemají z čehož usuzuji, že Plzeň dopadne obdobně.

Dále mne napadl GATE, dnes jsem nakoukla, a asi by se něco vybralo do cca 600 ,-kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]