Nejste přihlášen/a.
Nemohla by na takovou jednorázovou akci vypůjčit šaty nějaká kamarádka podobné postavy?
Uvádíte, že oblečení stejně nevyužijete.
Je u vas Terranova?
Asi před dvěma lety jsem potřebovala narychlo na nějakou událost šatičky- společenský večer Dres. A padly mi tam do oka jednobarevné, vínové kopirující siluetu s čtvercovým výstřihem. Dokonce ač jsem měla v čem navštívit událost, tak jsem si je zakoupila, pěkně mi seděly. Cena byla směšná, nějaká sleva tuším 120,-Kč celkem k úhradě.
Šatičky na společenské akci byly oceněny pochvalou.
Po nějaké době jsem potřebovala na jistou rodinnou událost, společenské šaty, vínové jsem nemohla použít, nehodily se barvou. Opět jsem namátkou zavítala do Terranovy a ejhle byly ještě v barvě, kterou jsem právě potřebovala, takže jsem znovu otevírala peněženku za stejnou cenu. Tak jsem tu barvu ,, rozbila,, alespoň barevným šátkem.
Prostě chce to někam vyrazit na průzkum.
Kikuša, popíšu šaty jsou z velmi příjemného bavlněného materiálu s elastanem mají dlouhý rukáv a čvercový výstřih , který model ozvláštní, navíc lichotí postavě. Necuckují se, hodí se prakticky i na běžné nošení. Na společenskou akci se dají oživit dopňky.
Jak už jsem uvedla, cena trapná, tak proč se rozpakovat. Na pohled zdaleka nebudí dojem doslova pár korun.
Můj nákup byl ryze náhodný, zavítala jsem a zaujaly na,, první kuk.,,
Možná byly i jiných barevných variantách, já natrefila již pouze na dvě.
Jediné co pro vás hraje v neprospěch, že se již změnila sezonní nabídka.
A přece jen už od doby co jsem já pořídila, uběhl nějaký čas.
Někdy může i zaujmout model v Sekáči. Viděla jsem jednou moc pěkný kousek za výlohou a již byla něm visačka, prodáno.
Tohle místo bylo v Jindřišské v Praze. Od obchodního centra Smíchov jezdí trejna přes most k Národnímu divadlu, nevím momentálně ulici, tak tam také byl nějaký sekáč. Viděla jsem z trejny a tam nabízejí ještě navíc určité slevy.
Akorát nevím, zda tam ještě jsou, delší dobu jsme tam nebyla, ale určitě by vás něco zaujalo.
Někde na pražské ulici kousek od prazdroje je salon ( lady s) , kde půjčují svatební a mooooc pěkné společnské šaty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.