Nejste přihlášen/a.
V restauraci jsem měla v polévce sýrové nočky. Byly nadýchané, lehoučké, jako obláčky. Na netu jsem našla takové, které dělávám. Ty z restaurace mi přišly, jakoby byly udělané z bílkového sněhu. Nemáte někdo vyzkoušený recept?
Postup je stejný jako na "obyčejné" kapání z polohrubé mouky, jen se místo celého vejce rozšlehá pouze bílek a přidá sýr. Doporučuji nejdřív osolit (lze i opepřit nebo jinak dokořenit dle chuti), pak vmíchat sýr a moukou zahušťovat až nakonec. Jestli je budete dělat poprvé, zavařte si jeden na zkoušku do osolené vařící vody a velikost + hustotu těstíčka případně upravte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.