Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hemeroid vnitrni

Od: eli odpovědí: 23 změna:
Dobrý den, byl mi zjištěn vnitřní hemeroid na6h u konecniku pohmatem od dr.Za3tydny mám kolonoskopii.Problem he v tom že to neustále provokuje a jakoby se vrtí už mě to i budí .Může to tak dělat?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, patrně ano - jde o poškozenou žílu, ve které koluje krev a ten její průtok/pohyb vnímáte citlivě. Zdravím!
liska5

...a do toho střeva pracují, posouvají obsah a jak je tam něco navíc, tak...

ben®
liska5 - ... tak to o žílu drhne .
okolik

Ben, Metro*smich*

okolik

Tak pro změnu vážně. Sousta lidí dnes ráno cestuje do práce autem z práce nanovo. V zaměstnání si posedí a k tomu něco sladkého rádo zakousne, tu nějakou kušenku, zákusek, kokajdu, a otrava cukrem je na světě. SUGAR BABY.

Cévám prospívá Arnika montana AKH dávkování 2-2-2

Neměla jste v poslední době nějakou infekční nemoc?

Mohu se podívat přímo na konkrétně vntřní hemeroidy.

eli
hodnocení

Ano na parazity_nejednalo se o roup.Momentalne čípky hemostop procto.V strevech taky takový pocit jako by se pořád něco vrtelo.
okolik

Na ty parazity Thůju AKH cucat 2-2-2 v akutní fázi klidně hodinu tabletka co bych viděla váš případ.

Na Hemo popřemýším.

liska5
hodnocení

0x

Nepsala Vy jste tu o škrkavce? ...Pak se držte původního vlákna.

eli
hodnocení

Zjisten hemeroidek,čili dotaz je napsán správně.
doplněno 19.11.23 19:58: Ovšem každou radu uvítám.Co se toho týče.

okolik
hodnocení

0x

Na Hemeroidy zkuste Causticum 2-2-2 vycucat.

okolik

Operativně se léči chirurgicky ligaturami, a né každému tento přístup vyhovuje.

Ještě uvidíte, třeba nebude takový závěr z vyšetření.

eli
hodnocení

Helou všem,nová zpráva jd ,že půjdu nakonec na celou kolonoskopii.Ono výše zmiňovaný hemeroidek asi praskl soudě z 1krvd po stolici ,ale víceméně, se nic nezměnilo tím ,že mi neustále cosi rejdi ve střevě.Tak to doktorka změnila.V utery jdu na gastroskopii to bude sranda s mým davicím reflexe,pokusím se přemluvit přes nos.achjoo
eli
hodnocení

Aneb byl někdo na obou?gastro a kolono?mám teda nervy ,vzhledem k tomu ,že mě ty streva řežou a bolí samoosobe netuší jak dopadnu. Paní dr se zdá moc fajn .
mate59

Při kolonoskopii mě vždy uspí.2x jsem to absolvoval za živa a nedalo se to vydržet,hemoroidy nemám.

eli
hodnocení

Myslíte ta zklidňující injekce nebo celková anestezie?
eli
hodnocení

A když už je sono v streve a nedá se to tak to vytáhnou a injekce a pak znovu?Měla jsem maximálně dren u vajecniku to tez bylo mnami jak to vytahovali ,ale max 5sekund.Nedokazu si to představit, příští úterý jdu na řadu.Mam maximální strach ještě větší než z lumbalky.Asi jsem srakora

Pravidelně již pár rokůma oboje. Naposledy asi měsíc gastro, poprvé po prostřídání lékařú-stará a již i nemocná- byla pomalejší, takže stejné vyšetření trvaslo 2x déle a tentokráte jsem neměl žádný problém. jen stříknutí do ústt.krku nějaký sprej na znecitlivění.Počátám za cca půl roku na kolonoskopii. Tam,nevidím žádný problém-podruhé jsem měl obavy skrze diabetes a s tím i inzulín skreze dietu, ale úprac medikamentace diabetologema vše OK včetně samotného traktu!

Samozřejmě před prvními vyšetřeními jsem měl díky řečem jak je to ... a ... velké obavy. Nakonec je to docela brnkačka. Jako docela horší mi přišla (v době když řádila tzv Soběslavská chřipka) provokačka na kapavku a poté následná cystoskopie. Ale záleží možná jak je kdo cimprlich-někdo cítí a vnímá mírnou bolest jinak než druhý, pro kterého je to jaky by mu řezali zaživa končetinu!

Osobně můžu říci, že u kolonoskopie je nejhorší domácí příprava. Vypít dva litry toho sajrajtu, to je velký přemáhání.
Samotný zákrok naprosto v pohodě. Ale oni člověka oblbnou a tak to chce někoho, kdo hlavně po vyšetření odveze domů.
mate59

Vždy je u mně celková anestezie.Důležitá je domácí příprava,aby střevo zůstalo úplně čisté,tedy ho dokonale propláchnout.Já mívám přípravek Clensia na předpis,má příjemnou chuť po citrusech,vypije se v pohodě,jen předtím jíst doporučenou stravu + poslední den půst a pití asi 2,5 lt.CA mám na doporučení lékaře,nic nedoplácím.

Jak píšu výše cimprlich potřebuje celkové uspání, někomu stačí základ.

Jinak při druhé reps. po ní, jsem po opuštění čekárny sednul do auta a normálně jel domů, manželka byla zaskočena tím, že lidi (stejně jako ona neumí) parkovat podélně (měli jsem mezeru asi 30cm před a 30za autem) a nedokázala vycukat ven, no a když už jsem vyjel, tak jsem se na to vy... a jel jsem domů.

To je podobný u zubaře. Klasický vrtání plomby, dávám v pohodě bez injekce. Kolega z práce, ten chce injekci, radši dvě, hned jak otevře hubu.
Ale samotná kolonoskopie je úplně v pohodě.
eli
hodnocení

Jee,tak dnes gastro hotovo.Stará dr nepříjemná,neva.Jelikoz já big alergik stříká lidokain a lehnete si.a šup hadici.Celé jsem to prodýchala 1nádech 2výdech do10 po 10tkrát.Ani žádná křeč nic jen výdech po vzduchu že žaludku. A VŠE .Vzali z jicnu vzorky mám tam 2odřeniny,poté následovala slovní sprcha ,že jím blbě,.Teď velké bolesti na hrudi a výsledek bude v úterý a tam jdu už na ty střeva. PO dnešku mám díky té hadici a bolestech až teď strachh .Velmi Vám všem dekujiii jste fajn.
eli
hodnocení

Strach je velká potvora umí s člověkem pěkně zacvičit.Jelikoz jsem po parazitarni infekci střev se bojím, jde o to ,že se mi tam neustále něco rejdí je to hnus.Už jsem z toho na nervy. Taky mě mrzelo ,že jsem to gastro nevidela Bo tu televizku měli za hlavou , a chci to u těch strev to vidět ať mám jistotu.Doprovodí mě Manžel.Děti budou ve škole.Snad do vánoc budu vědět vše no .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]