Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, s přítelem jsme se mazlili a nakonec omylem do mě dal špičku penisu. Jsem panna a v tu dobu jsem byla v ovulaci je možné, že bych mohla otěhotnět? Hrozně se bojím toho že bych otěhotněla.
kapkanadeje uzavřel tuto otázku
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Ve 20 člověk neví, jak se počínají děti? Tak já to vysvětlím na motýlcích. Pokud se motýl Emanuel před tím "zmýleným" proniknutím (nebo v tom okamžiku) do makové panenky udělal, tak je skutečně nemalá pravděpodobnost, že můžete otěhotnět. Nebezpečné to je i v případě, že se udělal třeba i hodinu předtím, v teple a vlhku ty mršky vydrží velmi dlouho.
Na druhou stranu, co je pro ženu krásnějšího, než mateřství.![;) ;)]()
Na druhou stranu, co je pro ženu krásnějšího, než mateřství.
zujul
Je mi 20 let a ano jsem panna…neřešte jestli to bylo omylem.Nezkušený člověk chce poradit a vy tu mluvíte blbosti, moc ráda bych se zeptala mamky kdyby nebyla křesťanka a nemyslela si že dítě až po svatbě…celkově sexuální život, až po svatbě…Nejste v mé situaci a nevíte jak to bylo, nebyli jste u toho…díky za odpovědi, víc milý jste být nemohli…a těhotná nejsem.
liska5
Oni to nemyslej zle, ale když je otázka, na kterou nejde jaksi odpovědět, tak si dělaj srandu. Hlavně, že to dobře dopadlo. Tady byli i 30 letí nezkušení, nebo patnáctiletí vyděšení zkušení. Dvacet je akorát. ![]()
petrovic
Kdyz uz jsi ta krestanka, tak takoveto intimni hratky snad az po svatbe ne? Jinak je to hrich!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]