Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní parfém

Od: jolana* odpovědí: 13 změna:

Zdravím,

ráda bych potěšila muže dárkem- parfém, má rád spíše exotické vůně, opravdu chci vybírat pečlivě, aby nebyla nepříjemná vůně, parfém byl kvalitní, vůně dlouho vydržela, máte zkušenosti?

Díky.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Dobrý den, co vyjadřuje pojem exotický? Myšleno orientální, Dubajský?
Ten Fahrenheit je směs všeho, dřevo, kůže, mandarinka.. voní pěkně, mám ho moc ráda. Používá ho však příliš mnoho mužů. Jenže doopravdy sluší jen málokomu.
jolana*
hodnocení

Super, díky za typ. A nebo ještě nějaký? Orientální? Pokusím se vybrat.

Mezi klasické patří Hugo Boss The Scent nebo Giorgio Armani Code. Mezi ty, co nepotkáte na každém muži, řadím například Sauvage od Diora, Bentley Intense (v béžové krabičce), Dolce Gabbana The One, Yves Saint Laurent La Nuit.
jolana*
hodnocení

Slyšela jsem o: www.notino.cz, kamarádka tam nakupuje
ben®
jolana - tento Váš původně nevinný dotaz začíná smrdět reklamou a taková propagace je zde zakázaná. Už si konečně něco vyberte a dotaz bude celkově zodpovězen.
Vámi zmiňované stránky bych k nákupu nepoužila.

hodnocení

1x

Ferenchicht *smich* kvalitka za tři kila. Samozřejmě bacha na tyhle levný šunty.

Kvalitní parfém

hodnocení

1x

Osmany Laffita

asombroso.cz/...

hodnocení

1x

S Hugo Boss BOSS Botled Elixír neuděláte chybu. Cedr a kardamon, vydrží taky dlouho...

Za mě jasná jednička!

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, originální (nikoliv fake) parfém Christian Dior Fahrenheit. Pozor, prý dámám roluje dolů kalhotky . Zdravím!

Kalhotky dolů roluje černá kreditka, jinak můžeš smrdět jako prase.

hodnocení

0x

DIOR Dune pour Homme

notino.cz/...

hodnocení

0x
Mám pro srovnání dva Denim. Jeden originál a jeden neoriginální. Ten neoriginální voní trochu jinak, ale mnohem výrazněji a ta vůně vydrží o dost dyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]