Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy po kýchnutí ,malformace

Od: kamila odpovědí: 4 změna:
Dobrý den kychla jsem dvakrát za sebou a panikařim začala mě bolet trošku hlava asi po 10 minutách,mám strach jestli tam nemohlo něco prasknout,mám od malá malformaci,ale kýchání často a nikdy nic ,ale přesto se bojím

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

huier
hodnocení

1x
V Mozku ti může prasknout akorát ceva.
Nevím co je malformace, ale pokud to není perforace nebo deflorace tak to je v pohodě.

hodnocení

0x

Kychani se nema potlacovat, protoze to pusobi velke zvyseni tlaku v hlave, muze prasnout bubinek, ceva, nekdy dokonce krvaceni do mozku. Vzdy mi to rikal muj nej neurolog na neurologicky klinice v Praze. Na druhe strane stejne nebezpeci hrozi i pri kychnuti, tak si vyber.

kmet
hodnocení

0x

Dobrý den,je tojen náhoda , vubec to spolu nesouvisí .

liska5
hodnocení

0x

Malformaci čeho, cévní v mozku? Kolik Vám je let? Máte nějaká omezení kvůli tomu? Berete nějaké léky - myslím tabletky na tlak nebo na ředění krve? Jste po mrtvici? Máte křečové žíly? Cukrovku?

Zatím se sledujte, jestli stále stejně vidíte, mluvíte, slyšíte, jestli netrne jazyk, neklesá koutek, nedřevění tvář nebo některá končetina... Pokud něco z toho, tak si volat rychlou.

Nejspíš to nebude tak dramatické. ... Velmi častá je bolest hlavy od krční páteře. A ta sebou při kývchnutí škubla. Srovnejte si hlavu v teple na polštáři a lehce pomasírujte za krkem.. ... I ten strach, ten stres může vyvolat bolest hlavy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]