Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodí se tyhle boty pro holku?

Od: neznamaosoba odpovědí: 17 změna:
Dobrý den,chtěla bych si koupit tyhle boty, ale nevim jestli se to hodí pro holku...Asi se nedají sehnat dámské a bohužel se mi právě líbí jen tyhle. :( poraďte... NH
Hodí se tyhle boty pro holku?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Jestli je chceš nosit do haly na hraní basketu, tak jo. Jinak ani moc ne.

I když dnes na sebe lidi vezmou ledacos.

matys
hodnocení

3x

Nekupuj si boty s tak vysokým kotníkem. Udělal jsem kdysi stejnou chybu, fakt se v tom nedá chodit, ani běh nebo nějaký sport (leda ten basket) to je ještě horší, to není jako normální tenisky.

Dneska děcka stejně šmatlou šoupajíc skoro bez tkaniček, páč je to strašně hustýýý...

hodnocení

2x

Klidne. Me to vadit nebude.

hodnocení

2x

Já bych si je nekoupil "ani náhodou" právě proto, že mi připadaj takový holčičí.

Pokud je budeš udržovat čisté, tak ok.

hodnocení

1x

Za mne ani omylem.

hodnocení

1x
Jordany jsou unisexky,takže pokud se ti líbí, tak si je klidně na šmatlání kup. Jen bacha na delší chození, není to úplně pohodlné. Ale jako doplněk na šmajdání po městě s holkama nebo školy jsou v cajku.

makak
hodnocení

0x
V dnešní době v klidu.

hodnocení

0x
Dotaz je naprosto zbytečný. Pokud se ti líbí, nos je. Potkávám i chlapy v klasických ženských sukních. Nestojí mi ani za ohlédnutí za nimi...

rudolff
hodnocení

0x
Jordany jsou vždycky fajn. Na kluka i holku... Hlavně bacha na to, aby byly origo, net je plný padělků! Originál stojí raketu...
okolik

Obouvat si, chodit si v tom budeš ty.

rudolff
Já? Já ne...
okolik

Rudolff,*placni**pivo* já také ne, příspěvěk se podivně zařadil.

okolik

Rudo, mě teda taky neuchvátily a určitě se do nich blbě poleze . Co myslíš ty?

rudolff
U takových bot nejde o sportovní parametry nebo uživatelskou ergonomii, tohle už je dávno jen módní záležitost :) Já bych za ně ty peníze nedal, ale jestli se tazatelce líbí, tak není co řešit. Kluk nebo holka, slušet budou každému...

hodnocení

0x

Vkus máš příšernej, takže je jedno, co si obuješ nebo oblečeš. Neřeš.

mraf
hodnocení

0x

Zobrazené boty - Nehodí se jako dámské nijak příliš. A dámské k dostání třeba jsou: basket-shop.cz/... mi přijdou příšerné oboje. Tyto dámské mají chybu: Stojí přes 10000Kč: allegro.cz/... ...a rovněž nic moc. Odkazy se možná neotevřou, pardon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]