Dobrý den,chtěla bych si koupit tyhle boty, ale nevim jestli se to hodí pro holku...Asi se nedají sehnat dámské a bohužel se mi právě líbí jen tyhle. poraďte... NH
Nekupuj si boty s tak vysokým kotníkem. Udělal jsem kdysi stejnou chybu, fakt se v tom nedá chodit, ani běh nebo nějaký sport (leda ten basket) to je ještě horší, to není jako normální tenisky.
Jordany jsou unisexky,takže pokud se ti líbí, tak si je klidně na šmatlání kup. Jen bacha na delší chození, není to úplně pohodlné. Ale jako doplněk na šmajdání po městě s holkama nebo školy jsou v cajku.
Jordany jsou vždycky fajn. Na kluka i holku... Hlavně bacha na to, aby byly origo, net je plný padělků! Originál stojí raketu...
okolik
Obouvat si, chodit si v tom budeš ty.
rudolff
Já? Já ne...
okolik
Rudolff, já také ne, příspěvěk se podivně zařadil.
okolik
Rudo, mě teda taky neuchvátily a určitě se do nich blbě poleze . Co myslíš ty?
rudolff
U takových bot nejde o sportovní parametry nebo uživatelskou ergonomii, tohle už je dávno jen módní záležitost Já bych za ně ty peníze nedal, ale jestli se tazatelce líbí, tak není co řešit. Kluk nebo holka, slušet budou každému...
Zobrazené boty - Nehodí se jako dámské nijak příliš. A dámské k dostání třeba jsou: basket-shop.cz/... mi přijdou příšerné oboje. Tyto dámské mají chybu: Stojí přes 10000Kč: allegro.cz/... ...a rovněž nic moc. Odkazy se možná neotevřou, pardon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.