Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní trička a svetry. Ale hodne kvalitní!?

Od: ln odpovědí: 9 změna:
Ahoj, muj manžel má obrovskou spotřebu triček. Hledám tričko které by vydrželo hodně nošení, opakované praní a hlavně sušičku. Nevíte? Mají smysl značková nike a spol, nebo je kvalita nastejno a připlácí se spíš za logo?
Docela si chválí trička z Bastard, ale.ty máme a přestože je to o něco lepší průměr než no namy, tak po roce už vypadají sepraně. Chtěla bych ještě lepší kvalitu než Bastard.
Nemáme zkušenost s.dražšími jako Nike, Puma, Gant, ralph lauren, mustang, ck... takže bych ráda třeba z téhle kategorie - ale jestli se tam platí jen za logo, tak je nám to k ničemu. Toho se bojím. Mám jedno fajn tričko z Calvin Klein, drží,jenže já zas ty trička tolik nezdrbu jako manžel...
No a ještě jsem se xhtěla zeptat kam pro svetry. Už mě opravdu ničí a unavuje že si koupím v HM, NY, Stradivariu nebo i Mangu svetr a po 2 vypráních žmolky!
Chci zkusit COS...prý je kvalitní. Nějaké další tipy?
Kašmírové a celo přírodní svetry vlna kašmír ovce, merino mít bemůžu, zkoušela jsem to mockrát a kašmír nemám ráda že ty svetry vypadají chlupatě a hlavně se mi všechny vždycky srazily. Vím, že se nemají prát a nebo šetrně, ale já na sobě nesnesu nosit třeba 3 týdny nepraný svetr...prostě nemám ráda tu starost s tím...navíc vlna mě kouše a u kašmíru je mi nepříjemné jak je to chlupaté. Když je to ale v kombinaci a není to 100%, tak mi to nevadí :)
Jako do HM pro svetr už nikdy víc... :( ten svetr jsem měla na sobě týden, 2x se vypral a můžu ho vyhodit :/.
Co zara, má svetry lepší? Nebo teda COS?
Díky moc...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

PME Legend - trika velmi dobré kvality. Manžel jich má několik, házím do sušičky a jsou stále stejná.;)

hodnocení

0x

Jednou jsme nafasovali ve školce bílé kalhoty a modrá trička. To triko jsem měla ještě dlouho na doma. Ředitelka je nakoupila v pracovních oděvech. Fak bylo to hodně kvalitní. Barva, tvar, žádné šmrdolce.

liska5
hodnocení

0x

Pokud jsem objevila kvalitní triko, tak ve Sportu nebo v sekáči.

hodnocení

0x

Vždycky jsem byl náramně spokojený s tričky od firmy Adler...

okolik

Adleráci jsou výrobci pracovních celkem kvalitních triček v v zajímavém barevném rozmezí.

orel

Od nějakého Adlera mám dobrou softšelku, ale na štítku uvedený web adler.info hlásí Forbidden. Divný.

Pokud chcete kvalitu, tak spíš Německo nebo Rakousko. Ale jsem spokojen i s technickými triky Palička.

okolik

Zadejte Adler do vyhhledavače a objeví se trička.

V některých uzce specializovaných prodejnách pracovních oděvu, take bylo možné na trička narazit. Netuším jak je to nyní.

okolik

Zadejte Adler a objeví se trička.

V některých uzce specializovaných prodejnách pracovních oděvu, take bylo možné na trička narazit. Netuším jak je to nyní.

hodnocení

0x
Co mohu potvrdit značkové trika mají v 90% opravdu u mě lepší matroš, do práce nosím primárně puma, adidas, klimatex a proti "no name"jako Takko, next apod mají mnohem větší životnost.V civilu CK, Lacoste apod a opravdu drží. Nějaké trika mám z HM ale za moc nestojí. Samozřejmě neplatí že drahé triko = super matroš.. Pro zajmavost vám mohu poslat jak vypadá 10 let staré triko Puma z dobrého materiálu :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]