Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha při stání

Od: adela* odpovědí: 6 změna:
zdravim potřebovala bych pomoci poslední 4 dny mi nebylo moc dobre tak jsem ležela jen v posteli a kdykoliv jsem vstala tak mě začalo bolet břicho v podbříšku říkala jsem si ze to přejde ale stále bolest neodchází boli to jen když stojím nevíte nekdo co to muže být

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Kromě uvedeného to může být i od páteře...

U zdravotních dotazů byste měla o sobě něco napsat. Jste obézní seniorka, nebo žákyně, co čeká první menses?

hodnocení

1x

Může být cokoliv.Tohle jedině lékař,tady se můžem jen domnívat.

sasa*
hodnocení

0x

může to být vším možným. Proč neudáváš alespoň svůj věk? Bolesti břicha mohou být od zaražených větrů, přes další

dg, až k rakovině...

hodnocení

0x

Může to být cokoliv.. Nechte se vyšetřit lékařem.

hodnocení

0x

Nepíšete,jaké máte jinak příznaky - pálení při močení, nadýmání,bolest ,třeba občasná - v klidu,může to být ledacos. A byla jste u lékaře? Určitě by vám udělal vyšetření moči. pokud jste nebyla,zítra je pracovní den,pokud bych měla problémy stále ,nejspíš bych k němu zašla. Bolest břicha se nemá nechávat.

riva
hodnocení

0x

U ženských bolest v dané oblasti říká, že by se mělo jít k lékaři, protože těch příčin může být celá řada a u některých je lepší nechat to na odbornících.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]