Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o vysvetleni. Jsem tehotna, dle posledni menses to vychazi na 7+1 tt, dnes jsem byla na ultrazvuku a pani doktorka mi sdelila, ze jsem 6+2tt. Jenze ja v tomto ultrazvukovem terminu nemela sex, jak je to tedy mozne? Pani doktorka mi sdelila, ze jsem mela pozdejsi ovulaci a proto je tehotenstvi teprv 6+2tt. Muze se doktorka splest nebo cim to je? Sex jsem mela tak, ze to vychazi, abych ted byla 7+1 tt, ale pry to vypada, ze jsem otehotnela az pozdeji. Dekuji za vysvetleni.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
jaj*
0x
To se tak počítá, je nějaké rozmezí kdy se jakoby začíná těhotenství a nějaké rozmezí týdnů kdy se to narodí, kámoška mi kdysi psala, že byla nějaký den na umělém, tak jsem počítala a zjistila jsem že bude mít +- na vánoce a ona mi psala že jí říkali že bude v lednu, ale nakonec jsem se trefila já, pak už jsme si nepsali tak snad se narodil normálně.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]