Ahoj, prosím o vysvetleni. Jsem tehotna, dle posledni menses to vychazi na 7+1 tt, dnes jsem byla na ultrazvuku a pani doktorka mi sdelila, ze jsem 6+2tt. Jenze ja v tomto ultrazvukovem terminu nemela sex, jak je to tedy mozne? Pani doktorka mi sdelila, ze jsem mela pozdejsi ovulaci a proto je tehotenstvi teprv 6+2tt. Muze se doktorka splest nebo cim to je? Sex jsem mela tak, ze to vychazi, abych ted byla 7+1 tt, ale pry to vypada, ze jsem otehotnela az pozdeji. Dekuji za vysvetleni.
Tohle jsou podružné starosti. Počítej si to sama po svém, když víš, kdy to bylo. Porod taky bude týden sem, týden tam. Hlavně, že to je bez komplikací.
Podle posledních menses /jsou ty menses - mn.č. měsíčky/ to počítají, protože s Vámi při tom nebyli a něco uvést musí...
To se tak počítá, je nějaké rozmezí kdy se jakoby začíná těhotenství a nějaké rozmezí týdnů kdy se to narodí, kámoška mi kdysi psala, že byla nějaký den na umělém, tak jsem počítala a zjistila jsem že bude mít +- na vánoce a ona mi psala že jí říkali že bude v lednu, ale nakonec jsem se trefila já, pak už jsme si nepsali tak snad se narodil normálně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.