Nejste přihlášen/a.
Pravděpodobně škrkavka vyšla se stolicí. Ta v konečníku nesetrvává. Pokud máte obavy, že nějakou máte, jezte hodně dýňová semínka a česnek. Obojí se tradičně používalo na střevní parazity..Dráždit může malý hemoroid, na ten čípky a mast, třeba Faktu. Ale spíš to budou kvasinky. Způsobují, že pálí konečník a dělají se prasklinky /anální fisury/. Pak si upravte stravu, abyste měla dostatek vlákniny /zelenina, ovoce, cereálie, luštěniny, ořechy/. Ráno před snídaní vypijte skenici vody se lžicí jablečného octa. Ohřejte ji trochu. Tím jabl. octem můžete konečník potírat /na kosmetic. ubrousek kapku/. Abyste omezila množení kvasinek ve střevě, omezte ve stravě cukr, slazené nápoje, ale i mléko a bílou mouku. Než se to zahojí, vynechte ostrá kořeněná jídla. Pak pomáhají sedací koupele v růžovém roztoku hyparmangánu. Na hemoroidy v odvaru z dubové kůry.
Chcete zdravotní radu a neudáte věk, nemoci, léky, psychické problémy, stres, životní styl: stravu, pohyb zažívací potíže...Čípky Faktu můžete už jen při podezření na hemoroidy. Když nastane zklidnění, tím líp. Když ne, tak k lékaři a absolvovat rektoskopii, aby se něco neprošvihlo.
Škrkavka žije v tenkém střevě, následuje tlusté střevo, které jí nevyhovuje. Takže to má ke konečníku daleko. Jedině léky nebo uvedené potraviny ji vyženou. Ono to ani se škrkavkami nemusí souviset. Ptejte se na gastroenterologii, zda a jaké vyšetření konečníku. Lidi tahle vyšetření děsí, ale nakonec to nic není. Zkuste ještě brát probiotika. Ty upravují stav střev.
To je fakt. Je potřeba počítat, že v tom škrkavčím koloběhu nemusím těmi antiparazitiky postihnout hned všechna stadia.
Zaujimave. Zrazu sa spominaju antiparazitika vyvinute ako chemia farma firmami. Ziadne cucanie cukrikov zvanych homeopatika, ziadne biorezonancie, ziadny jablcny ocot.
Co je na tom zajímavého? Jestliže tazatelka udává, že na škrkavku dostala Vermox, tak napíšu, ať zopakuje, jelikož některé stádium zrovna může být v hlenu mimo tkáně. Pokud bych napsala, že na stadia v plicích lze použít frekvenční generátor s kmitočtem v rozmezí 404,90 - 409,15 kHz, tak mne tu rozcupuje klub skeptiků.
Pořád jezte dýňová semínka a česnek. To jsou přírodní antiparazitika, která přinejmenším znesnadní případné škrkavce pobyt ve střevě. Já nedosatala žádné léky, bylo mi sotva 9 let, když mi nečekaně vyšla škrkavka. To jsem řvala hrůzou. Bylo třeba ji potáhnot... Bude to 65 let, a od té doby NIC!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.