Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte zkušenosti s oblečením z Lidl Shopu? Kupoval jsem tam na jaře nějaký tričko a kalhoty a kvalita mi přišla fajn, ale nyní bych chtěl koupit nějaký světr, mikinu, bundu...a třeba u té bundy je otázka jaká tam bude kvalita...taky tady uvádí, že to je prošívaná bunda...ale jestli je na přechodová nebo zimní...to už tam není. Třeba tahle: lidl.cz/... Hodnocení má příznivé. Je to levná kvalita, nebo se vyplatí si připlatit si za nějakou značkovější? Pak mám vybranou ještě tuhle mikinu třeba lidl.cz/...
A pak ještě něco ale nemusím posílat vše... díval jsem se na internetový obchody s hadrama a ekvivalenty jsou tam jednou tak dražší a to údajně ve slevách. Nepotřebuju mít na sobě logo Tom Tailor nebo Champion...pokud je kvalita obdobná, tak nechci připlácet zbytečně.
Díky za Vaše názory!
Hezký večer
V Lidlu kupuji značku Crivit, dobrá kvalita i číslování sedí vždy. Jsou to sportovní věci, oblečení na kolo, běhání, funkční trička. V eshopu Lidl jsem si před pár lety koupila skvělou, až luxusní parku, nosím stále, tehdy za 5 stovek. Jinak tam raději jiné oblečení nekupuji, bývají to dost šunty. Bunda, kterou ukazujete je podzimní, lehoučká, příjemná, ale ne na zimu. Mikina je dobrá, neprofoukne, drží teplo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.