Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oblečení z Lidlu

Od: jarin® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

máte zkušenosti s oblečením z Lidl Shopu? Kupoval jsem tam na jaře nějaký tričko a kalhoty a kvalita mi přišla fajn, ale nyní bych chtěl koupit nějaký světr, mikinu, bundu...a třeba u té bundy je otázka jaká tam bude kvalita...taky tady uvádí, že to je prošívaná bunda...ale jestli je na přechodová nebo zimní...to už tam není. Třeba tahle: lidl.cz/... Hodnocení má příznivé. Je to levná kvalita, nebo se vyplatí si připlatit si za nějakou značkovější? Pak mám vybranou ještě tuhle mikinu třeba lidl.cz/...

A pak ještě něco ale nemusím posílat vše... díval jsem se na internetový obchody s hadrama a ekvivalenty jsou tam jednou tak dražší a to údajně ve slevách. Nepotřebuju mít na sobě logo Tom Tailor nebo Champion...pokud je kvalita obdobná, tak nechci připlácet zbytečně.

Díky za Vaše názory!

Hezký večer

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Maminka má podobnou bundu, co je v odkazu. Už řadu let, právě z Lidlu. Už tedy má trochu ošuntělou kapucu,ale jinak si jí nemůže vynachválit. Přijde mi jako podzimní, ale maminka si pod to v zimě vezme svetr. Tipy fungují. Můj muž a holka mají z Lidlu softshellky, pánská asi za pět stovek, dětská za čtyři. Fungují dobře, neprofouknou, nepromočí se rychle, zipy fungují. Muž ji nosí na hledání, když chodí s detektorem, takže jedna bunda je v provozu v podstatě pořád. Já mám vlastně taky softshellku z Lidlu - ale moc jí netahám, mám bund mnoho. Na normální běžné použití za tu cenu normál srovnatelný s dražšími kousky.

bunda
hodnocení

3x
Ta bunda o které se zmiňujete je podzimní. Kvalita je průměrná s ohledem na cenu. Nemyslím, že by to bylo něco jiného jak běžná kofekce:))

hodnocení

1x

Z Lidla mám trekingové kalhoty, boty, funkční trička a džíny. Se vším jsem spokojený. Výborná trvanlivost za přijatelnou cenu. Svetry a bundy, které jsem viděl v prodejnách, bych tam ale nekoupil.

hodnocení

1x

Zkušenosti mám dobré, jen občas nesedí velikost. Nad 1000 Kč máte dopravu zdarma a zboží můžete zdarma i vracet přes parcelshopy/parcelboxy, takže se nebojte a zkoušejte. :)

tm
hodnocení

1x
Poslední trekove kotnikove boty, které jsem koupil v lidlu vypadaly moc hezky. Po 5 km jsem je začal proklinat a dalších 20 km doslova trpěl, pač dřela podrážka do paty. K ponku ale ok. Pracovní kalhoty ok. Tričko jsem vzal za 120, po dvou vyprání je mám na spaní. Dřív jsem tam kupoval i nářadí (vrtačka, bruska...). Jakmile jsem nasetril nějaké peníze, dal jsem nářadí z lidlu do zálohy a koupil makitu, rozdíl neskutečný. Drobné neelektricke nářadí odtamtud je dobrý ale šlo tak nahoru, že na internetu seženete za poloviční cenu. Fajn je ta doprava zdarma už nad 1000. Kvalita odpovídá ceně, ale pořád lepší než kik.

hodnocení

0x
Oblečení v lidlu odpovídá ceně, poměr cena/kvalita je ale poměrně dobrý. Já snad nikdy značkový hadr neměl, takže porovnávat nebudu. Ale vzhledem k tomu, že hadry mi vždy vydrží roky - něco mi říká, že platit několikanásobek za honosné logo se nevyplatí. Samozřejmě můžou být vyjímky u nějaké požadované vlastnosti materiálu,který umí jen daná firma a investovat se vyplatí(outdoor apod).

tyler
hodnocení

0x
Mám od tama tepláky, kvalita super, nežmolkují a nesmrdí. Jediný problém byl, že nechávaly na holeních černý binec, to se po pár vypráních přestalo dít.
Co však doporučit nemohu je jejich koženková prošívaná bunda, tam se koženka začala loupat hned asi po roce, ale na sobě jsem ji měl tak max. dvacetkrát. Nebylo to používáním.

jenkaa
hodnocení

0x

V Lidlu kupujeme oblečení všeho druhu, včetně bot a vždy naprostá spokojenost

hodnocení

0x

V Lidlu kupuji značku Crivit, dobrá kvalita i číslování sedí vždy. Jsou to sportovní věci, oblečení na kolo, běhání, funkční trička. V eshopu Lidl jsem si před pár lety koupila skvělou, až luxusní parku, nosím stále, tehdy za 5 stovek. Jinak tam raději jiné oblečení nekupuji, bývají to dost šunty. Bunda, kterou ukazujete je podzimní, lehoučká, příjemná, ale ne na zimu. Mikina je dobrá, neprofoukne, drží teplo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]