Dobrý den beru antikoncepci Belara pribalovy-letak.cz/... První den menstruace v 21:00 jsem si vzala první tabletku a další den jsem měla v 19:00 sex s přítelem a zase jsem si vzala tabletku antikoncepce v 21:00 a včera to stejné, až dneska jsem se lekla protože mi někdo říkal, že na to každý může reagovat jinak a gynekolog mi řekl, že si stačí pouze přečíst leták. Každopádně v tom píší, že budu chráněná od prvního dne... Menstruace zmizela a nevím jestli nemůžu být těhotná... doplněno 21.10.23 13:04: Originální leták jsem stratila proto tento z internetu doplněno 21.10.23 13:06: Takže nevím zda ještě můžu zajít pro postinor do lékárny jestli to stihnu a zda to má nějaký smysl i kombinací
Nestresujte, jste chráněná. Při menstruaci vajíčko neuzrává ani se neuvolňuje a k další ovulaci vlivem antikoncepce nedojde. Můžete si po menstruaci začít měřit bazální teplotu, uvidíte že k žádnému vzestupu teploty při ovulaci nedojde. Taky si můžete za cca 14 dní udělat preventivně těhotenský test. Kdyby náhodou, existuje potratová pilulka.
Na to je nejlepší nesmilnit s "přítelem", ale milovat se s manželem... Pak taky nevzniká riziko spoluviny na nájemné vraždě, ale budete se upřímně radovat z mininka ( které může být i jediným, které vůbec budete mít ).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.