Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergie na sperma

Od: katka97 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S partnerem se snažíme o dítě, ale po ejakulaci do pochvy mne sperma v ní pálí. Není to nic nesnesitelného, ale pár hodin po styku pocit pálení přetrvává. S jiným partnerem jsem doposud styk bez kondomu nezkoušela. Jedná se o nějaký nesoulad, nebo alergii na sperma?
Předem děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

A nebo kvasinky?

liska5

A co na to říká gynekolog?

liska5
hodnocení

3x

Jestli alergie na bílkovinu ve spermatu, pak před tím užít antihistaminikum/?/. Co jsem četla, tak to není zas tak vzácné. Při umělém oplodnění tu bílkovinu /alergen/ odfiltrují.

nov
hodnocení

0x
Zde v tom to případě bych doporučila orální vstup výronu. Osobní zkušenost, má spoustu vitamínů.
kejl
Píše, že se snaží o dítě! To funguje jaksi jen jedním "vstupem" *zed*
nov
@kejl máš osobní zkušenost? Proti gustu žádný dišputát . Jen si dej .

nov - Jasně, nejspolehlivější způsob jak otěhotnět je orální sex. *bzum*

jirib
hodnocení

0x
A co takhle nějaký lubrikant...
Na spermie to nemá vliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]