Dobry den, zakoupil jsem maso v supermarketu, na povrchu bylo krasně červené jenže při rozříznutí bylo opravdu velmi tmavé až šedé, myslíte že je zkažené? Datum spotřeby bylo ješte v poradku, maso výrazně nesmrdí ani nevoní, možná je z něj jen lehce cítit taková "hovězina" ale to si myslím že je u každého hovězího masa. Zdali je na dotek slizké odpovědět nedokážu protože mě přijde slizké skoro každe maso na dotek. Diky za info
Prodejci povrch masa upravují, aby byl červený a vábil Občana masojídka / Občanku masojídkovou, a to je důvod, proč po rozříznutí bylo vaše maso šedivoflekaté. Přivoňte...kazící se maso brzy zapáchá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.