Nejste přihlášen/a.
Nemáte některá nápad, jak zvětšit košíčky u podprsenky? Objednala jsem poprvé na facebooku, ale poslali podstatně menší.Je nás víc,co jsme naletěli, nemáme kam zboží vrátit,prodávají i jiné zboží, nakonec jsme konstatovali, že jsme prostě prodělali. Mám menší košíčky, obvod vyhovuje,podprsenky byly po 3 ks a nebyly úplně nejlevnější. Jsou příjemné,a tak mi je líto je úplně vyhodit. Nevíte? Děkuji.
To budou asi ty elasticke pretahovaci pres hlavu? Taky jsem si je koupila prodoma a jsou male. Cekaji komu je podaruju. Zvetsit se nedaji.
Moje odpověď sice není k věci, ale v poslední době je těch podivných eshopů hodně, co posílají nefunkční věci Nutně jsem potřebovala manuální odsávačku mateřského mléka. Poslali sice ihned, ale naprosto to nefunguje a pro mě vyhozené peníze. Na eshopu již nikdy nic neobjednám, potřebuju zboží vidět.
Já si zas nedávno objednala ve slevě silikonový podsedák, ať mám tu svou židli pohodlnější. Přišla velká krabice s vyobrazením lákavé solidní ortopedické podložky, a v ní taková laciná mrzácká pokroucená onuce svraštělá. No děs! Posílat zpátky a chtít 399,- Kč nemá smysl. A teď navíc koukám, že už stojí o 140,- Kč méně! To jsou praktiky! Šmejdi mají pré. Už nic z e-shopu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.