Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pesto z bazalky nasladko?konecne!

Od: boban® odpovědí: 5 změna:
Dobry den hoste,
Taky jste jiz urcite omrzeli strasnou stereo kuchyni a chcete zkusit neco noveho?
Co takhle bazalkove pesto nasladko?
Uz me nebavi ty pkoukany nic moc habadury.
Bazalka+med+jaky dat olej? Popravde mi prijde divny davat na sladke bazalkove pesto olej,co byste dali jako nahradu?
Boban

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Olej klidně jakýkoliv. Do buchet se také někdy dává olej a pohoda. Vlastně třeba česnekový by fajn nebyl. Ale řepkový, slunečnicivý, olivový, klidně. Jen nějak mi neladí bazalka, její vůně, se sladkým. A na co to budete dávat? Na špagety? Ale zase, proč ne? Vyzkoušejte a napište. Já budu ráda. ;)

hodnocení

2x
Není to sice úplně rada a ani to nějak extra nesouvisí s tématem , ale já si mixuji med s čerstvou meduňkou a poté to naleju do sklenek . Dám do ledničky a dle potřeby dám do čaje . Doporučuji ;)

Větvička meduňku v láhvi vody v lednici. To je skvělé pití. Příští rok vyzkouším ještě s medem. Děkuji.

Nemáte zač , jsem rád , že jsem Vás inspiroval :)
liska5

A to se dá použít i máta citronová, jahodová, grepová... Každá to specificky "ovoňá". Mám je. Jen mi vrtá hlavou, jak tu vůni do nich dostanou*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]