Já nedávám. Nedávám ani česnek. Pokaždé ji dělám jinak. Nejvíce mám ráda s nasekanou zalenou petrželí a celerem, rajčaty místo octa a pak vklepnuté, rozkvedlané vajíčko. A zásmažku na špeku. Někdy dám na kostičky kořenovou zeleninu a rajčata. Ale velice často po uvaření čočky trochu čočky uberu, na malých slzičkách nastrouhám syrovou kořenovou zeleninu, kyselý okurek a majonézu nebo tatarku s rohlíkem fajn večeře. Občas toho udělám více a na oběd místo bramborového salátu. Čočku, tu já můžu.
Při vaření veškerých luštěnin dávám smotek saturejky. Prý zabraňuje následnému nadýmání. A do hotové čočkové polévky drtím majoránku, máme to tak rádi.
Do čočky nebo čočkové polévky dávám majoránku, bobkový list a česnek. Nejde jenom o tu správnou chuť, ale ty první dvě umožňují lepší trávení luštěnin.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.