Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sypký gel na vlasy pro muže

Od: tomas23* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den.

Nedávno jsem byl poprvé na ostříhání v Barbershopu. Při dokončení účesu mi barber nasypal na vlasy nějaký prášek pro zpevnění vlasů (vlasy to krásně zpevnilo a působilo to jako gel). Po dotazu, o co se jedná mi řekl, že tomu říká pudr? Netuší někdo, o co konkrétně by mohlo jít? V tomto jsem velký laik a moc tomu nerozumím. :D

PS: Při nejhorším tam za nějaký týden jdu znova a zeptám se, ale odpověď by se hodila. Díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dobrý večer, nic záludného v tom nehledejte, opravdu se zřejmě jednalo o klasický stylingový pudr na vlasy. Záleží na tom, jakou používá barber značku výrobků. Při příští návštěvě se na to zaměřte a pokud Vám vynucuje, tak nejvhodnějším bude objednat stejný. Jinak je hodně druhů, podle toho co s vlasy chcete dělat. Výrobců je též mnoho. Vyzkoušet můžete třeba od značek Marmara- pro větší objem vlasů, silná fixace s dlouhou výdrží. Nebo Slick Gorilla- tento je též matný, ale vhodnější pro volnější účesy.
doplněno 03.10.23 01:07: Co jsem to napsala *ticho*
..Při příští návštěvě se zaměřte na to, jakou značku používá a pokud Vám vyhovuje, tak nejvhodnější bude objednat stejný...

liska5
hodnocení

0x

Zadala jsem si vlasový pudr a vyskočila mi řada lahviček a sprejů. Možná ten svůj poznáte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]