Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak často si barvíte vlasy?

Od: aja1946® odpovědí: 18 změna:
Dotaz spíše pro ženy s kratšími vlasy, je houby platné, že výrobci se předhánějí, kolik umytí barva vydrží. U krátkých tmavých vlasů jsou odrosty dost nehezké. Jsou sice v prodeji nějaké přípravky na jejich zamaskovaní,no jeden jsem se zkusila a ráno špinavý polštář. Barvení moc vlasům neprospívá, proto mě zajímá více názoru. Děkuji.

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak sem se ptal ženy, prý jednou za tři týdny.

hodnocení

2x
Dobrý den, jsem blondýna,vlasy mi ale mění odstíny (např.podle sluníčka). U kořínků tmavá blond a čím více do délek, tím jsou světlejší a světlejší. Takže pořád vypadám jakoby odrostle *smich* Někdy mě to chytne a barvím na různé barvy. Nedobarvuji. Ale moje maminka nosí krátké vlasy a barvila jsem jí odrosty jednou za tři týdny. I tak už byly odrosty celkem vidět, pokud se zvolila barva v jiném odstínu. Maminka má poslední roky oblíbenou mahagonovou apod. Asi před čtyřmi lety jsme se u ní na barvení barvou vyprdlnuly a používám na ní jen Palette color shampoo. Její vlasy vypadají zdravější a barva se vymývá postupně. Také máme pár retouch výrobků, ale používá je vždy,když má viditelné odrosty a někam jde. Před ulehnutím vlasy umyje. Teď už ale moc nebarvíme, už je šedivá krásně pravidelně a vypadá to moc hezky.
hodnocení

No to mají obě mě kámošky, u nich sediveni není skoro vidět, ale u tmavovlasky to je hrozně zvláště když nesedvii na hlavě rovnoměrně
Maminka také roky právě šedivěla jen od kořínků a nebo vůbec tak nějak divoce, nehezky. Proto ty šampony od Palette. I teď tam šampon občas plácneme, třeba když jde na ples a má tedy zrovna náladu. Muselo se to prostě postupně prošedivět do krásy *smich* Však pár let vypadala neobarvená jako nepovedený Gandalf *alene* Teď už je zase kočka *zdravi*

hodnocení

2x

Barvím tak jednou za šest týdnů, mám delší kudrnaté a když to odroste, moc to není vidět a trochu to vypadá jak melíry.

hodnocení

1x

Já jsem si vlasy přestala barvit před mnoha léty, kdy mi po těžkém úrazu začaly šíleně padat. Mám svoji barvu krásnou, jako melír, každý se mě ptá, čím si barvím a ono příroda.

Šílený teda je, když si barví vlasy chlapi, příklad Stanjura.

jp

Nabarvení chlapi vypadají fakt hozně a vždycky je to poznat.

ben®
jp - ona ani vrásčitá stařena s havraní kšticí nevypadá zrovna úžasně a věrohodně .
Trošku by se mohly dámy tady uklidnit. To že se vám nelíbí nabarveni chlapi neznamená že musíte psát slova jako vypadá to šíleně, hrozně...a to vlasy barvit rozhodně ještě nepotřebuju.
Je tohle diskuse deníku Blesk nebo poradna?
Nejsem žena ale souhlasím, vždy to jde poznat a vypadá to šíleně a hrozně.
Něco jako přehazovačka
ben®
Je fakt, že ani pan Gott nevěděl, kdy s tím barvením vlasů přestat. A pan Trávníček je pořád princ .
hodnocení

Bohužel řáda chlapů tu barvu neumí zvolit a vypadají strašně, silne černé havraní vlasy v 60 letech bijí do očí a každý to pozná. Ale znám takové, kteří to zvolí dobře a sluší jim to, ve stáří je nutno zesvetlovat, ale to samé plati i pro ženy

Takový prošedivělý či šedivý chlap je mnohem elegantnější, nežli ty případy, že si na sebe naplácají nějakou barvu. *sok*

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, podporuji nejnovější trend, kdy si ženy (ani ne vysokého věku, někdy už před padesátkou či ještě dříve) přestanou vlasy barvit, lhát okolí, hrát si na diblíka a hrdě přiznají prošedivělou hlavu, resp. šedé vlasy. Zdravím!
doplněno 28.09.23 14:13: aja1946 - chtěla jste jen znát názor, tak si to nemusíte brát osobně.

hodnocení

To bych ráda, ale když vidím tu půlku prosedivele a tmavohnede barvy, tak je mi zle, to se dá vydržet, když někomu šedivi všechny
okolik

Barvení vlasů nemá absolutně nic společného s diblíkem? Jednu známou uvedeného typu diblík znám, ale šedivá vůbec není a pojem diblík u ni vyjadřuje úplně jinou formu, než-li barvení vlasů.

Pokud jsou šediny nerovnoměrné , tak se stejně sjednocují barvou v jeden celek. Ale to asi Ben netuší.

liska5
hodnocení

0x

Asi jednou za 5 týdnů v liščích odstínech od mědi přes bordó, mahagon ap.Dříve i blond. Teď jsem trendy dofialova a dost nakrátko. Když chci barvení nechat, prý je dobré dobarvovat pěšinky postupně světlejšími a světlejšími tóny, až to bude na úrovni sytosti šedin. Ale vůbec barvu nerozčesat po celé délce, jen ty odrosty. Délky vyblednou a odrosty postupně uberou na intenzitě. To bych pak na prošedivělé dala něco kouřového stříbrofialového nebo narůžovělého.

zirafka
hodnocení

0x

Moje sestřenice si v cca 50letech přestala barvit vlasy, byla úplně bílá, šedivá Přidalo jí to nejméně 15 let věku, proto opět začala, někdy je to nevyhnutelné Dobarvuje po 14. dnech, je tmavě hnědá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]