Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Lze zahustit omáčku krupičkou?

Od: julijuli odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, S O S, začala jsem dělat kuře na paprice ale zjistila jsem, že nemám jisku a ani mouku. Lze zahustit omáčku krupičkou? Mám přímo koupenou na krupicovou kaši. Nebo se to dá jinak? Prosím o rady. Obchod dalekooo:(

 

 

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

9x
avatar babkazov

Hrneček a sousedku máš? *hej*Nedávno jsem potřebovala a doma neměla česnek. Začala jsem přemýšlet, kolik mám kamarádů a známých, ke komu bych mohla zajít vyptat si strpužek česneku. Zatavila jsem se na 15 lidech nebo rodin, kde by mi nebyla hanba. Tvrdím, že dobrý soused je lepší, než výhra ve sportce. ;) A tu omáčku bych dodělala raději zítra. Škoda ji na krupičnou kaši.

Babkazov, mluvite mi z duse:)

 

hodnocení

0x
avatar jaraz

zahustit se dá škrobem,ale opatrně ať z toho není beton ;)

julijuli
hodnocení

Bohužel, to doma nemam
Mám jen tu krupičku a Ještě strouhanku. No prostě jouda.

 

id
hodnocení

0x
Máte v lince jestě něco jiného než nadobí? Jako nouzovka rozdrtit ovesné vločky nebo snad by to bylo k jídlu i s kuskusem.

 

hodnocení

0x

Máte mixér (klasický, ne ponorný) nebo kafemlejnek? Krupička je v podstatě hodně hrubá mouka a dá se rozmixovat/umlít na jemnější konzistenci. Ale na vašem místě bych k večeři namazala chleba (ten doma máte? *smich*) a kuřátko nechala do zítřka rozležet.

 

farm
hodnocení

0x

Dá se zahustit krupičkou, to zahuštění je naopak pro někoho příjemnější, lehce zrnité. Klidně se dá zahustit i pohankou, je ji trošku rozvařit. Vyrovnat chuť ráznějším kořeněním, doporučuji.

 

hodnocení

0x
avatar aja1946
No tak to jsem měla včera a bez zahuštění, na cibulku kuře, přidat papriku a spoustu zeleniny,mrkev, kedlubnu, květák, hrasek. A už jsem neměla přílohu, zdravé, chutné, málokaloricke

 

liska5
hodnocení

0x

Tady se dá improvizovat: rozmixovat onu krupičku na prášek, nebo i mixnout vločky, strouhanku nebo i rohlík v mléce a nalít do omáčky...Tahle omáčka nechce moc mouky, ta cibule s paprikou sama trochu zahušťuje. Někdo zahustí hned při vaření strouhanou mrkví, vylepší si barvu. Jo, a kápněte lžičku dvě octa, zlepší chuť. A když dáte krupičku, trochu jiná struktura nevadí.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]