Nejste přihlášen/a.
Dobry den, muze mi prosim nekdo poradit, co elat, aby se linecker testo nelamalo, netrhalo..? dekuji
Těsto dělám z 300 g hl. mouky,80 g cukru moučka, 200 g másla, 2 žloutků a 1 vanilkového cukru -dobře vypracovat, nechat chvíli v lednici odpočinout a pak už hurá do vykrajování - netrhá se a cukroví je velice jemné, má jen jednu chybu - u takových rodin, jako je ta naše - nevydrží do Vánoc, každý rok přemýšlím, že jim ho někam schovám, aby nezmizelo předčasně, ale když ono to opravdu chutná nejvíc v této době, takže zase aspoň ze tří dávek, jako vždycky...
já peču z Hery - tak trochu z finančních důvodů a mám dobrou zkušenost. Jeden rok jsem koupila jakýsi rostlinný tuk na pečení v Lidlu (nebyl o moc levnější než Hera) ale pečivo se scvrklo na miniaturní zato vysoké patvary. bylo tvrdé - no hnus velebnosti.
není to třeba rozvalováním? já válím těsto na stole - trošku pomoučeném a zhora používám rozstřižený igelitový sáček - nemusím sypat moukou - nepraská mi těsto., Možná je to trošku tím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.