Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrůst ve 14 letech

Od: nessie odpovědí: 6 změna:

Ahoj mám otázku, jak vyrůst ve 14 letech jakožto holka která má jen 167cm a 55kg :( moje mamka ma 170cm a tata 180cm a jako ja nevim jestli jeste vyrostu.. chtela bych mit aspon 175cm jelikoz se mi to libi (ps pls nepiste neco ve stylu "klukum se libi male holky" nebo "byt vysoka neni hezke" atd protoze to neni to co me zajima dekuji)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Určitě ještě vyrostes, aspoň na 175cm.
Nekdo chodí i na chůdách, to je krajní řešení

hodnocení

0x

Pár cenťáků ješte asi přibyde, ale s výškou toho fakt moc nenačarujete. Já měl ve Vašem věku 202cm a taky jsem si to zrovna nevysnil *smich*

liska5

To má můj vnuk, v 16 letech 204. Promon, kolik měříte teď? Kdy se to zastavilo? To je hrůza s oblečením. Teď už druhý oblek do tanečních.*alene* A úplně nejhorší, že kam přišel na SŠ, není žádný basketbalový klub, kde by pokračoval...

Dotáhl jsme to na 205 cm *smich*. A to Vámi zmíněné oblečení - to dnes není takový problém, pochopitelně nekoupíte u Asiata ( kalchóty dobrý, pán moooc vélky) ani v různých superhyper krámech, ale dá se . Daleko horší je to s botama - 50 fakt nemají běžně, ale ono je i kumšt nasoukat se do auta ( Partner dobrý, současný Dobló je úžasný - mám i místo nad hlavou) no ale taky třeba zásadně vybírám hotely podle Bookingu (tam mají fotky pokojů, jak vidím postel s čely, vybírám jiný hotel) o autobusu, letadlu a pod - ani nemluvím

liska5

Ale když on takovej tenkej. Takové oblečení neexistuje. Pro boty jezdí někam do Prahy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak vyrůst

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]