Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikosti oblečení - Lidl

Od: miky odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s tím, jak sedí velikosti oblečení z Lidlu? Já normálně nosím velikost 36 a na Bonprixu kupuji 34, tak se chci zeptat, jestli ten Lidl nemá ty velikosti také posunuté.

Děkuji za odpověď.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

5x

Mně se zdá, že v LIDLu jsou ty velikosti o něco větší. Jak si kupuji L, tak tam mi stačí M. Možná, jak co.

knick
16.09.23 17:17
Souhlasím
Také se připojuji. V Lidlu mi je S velké. Jedná se o trička, bundy, mikiny. S leginami S nemám problém.
id
Mám velikost L, ale v Lídlu musím kupovat M a sedí dobře. Jen pozor na bundy, některé střihy mají malé průramky, škrtí v podpaží. Kalhoty sedí dobře a i když měřím 164 cm, jsou mi dlouhé. Já nemám problém si je zkrátit.
Obyčejně koupím dvě velikosti a druhý den jeden kousek vrátím.

Kupuji M nebo i S, ale vždy mi jsou dlouhé rukávy. Ať je to tričko s dlouhým rukávem, svetřík nebo zimní bunda, rukávy mi jsou vždy dlouhé. Oblečení koupené jinde mi je dobře včetně rukávů, takže paže mám normální, ne nějaké zakrslé.:-D

okolik

Já se začadím do velikosti S.

guy
hodnocení

0x

Ahoj, co tohle? lidl.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]