Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex při menstruaci

Od: doktormotuzak* odpovědí: 9 změna:
Dobrý den , měla jsem sex v době menstruace (1den), neberu anitikoncepci, sex jsem měla nechráněný a můj přítel se do mě udělal, mohla bych být těhotná? děkuji za odopověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

malvinka*
hodnocení

0x

Menstruace není na závadu otěhotnění ,kolikrát žena otěhotněla právě a pouze jen díky ní.

doktormotuzak*
hodnocení

Ale ja bych potřebovala vědět jaky je ryziko otěhotměmí hned první den. Děkuji za odpověd

pt®

Tak jsem někde četla, že před několika staletími, panovníci vcházeli do ložnic manželek právě v době jejich periody, aby zplodili potomka. Takže to asi riziko bude, ale to poznáte do měsíce. PT

hodnocení

0x

Mám známou, která otěhotněla dvakrát, jen při menstruaci...takže ta možnost tu je, musíte měsíc vyčkat...

hepcziiik*
hodnocení

0x

Riziko oplodnění je VŽDY při nechráněném pohlavním styku. Nikdo Vám jej procentuelně nevyjádří. Každý z lidí je originál, takže to jaksi dost dobře ani nejde

trinity_18*
hodnocení

0x

jj u každé ženy to je jiné kdy může otěhotnět a to že má menses určite není ochrana... takže příště určitě s kondomem

moxa*
hodnocení

0x

Samozřejmě, že to byl risk, který bych raději neopakovala, ale 1. den menstruace je riziko opravdu malé vzhledem k principu otěhotnění. Na to je potřeba vajíčko, které v době menstruace je s největší pravděpodobností už zaniklé, ale každopádně neschopné se uhnízdit v odcházející sliznici.

Jestliže žena otěhotní v době menstruace, je to z 99% proto, že má menstruaci delší a během posledních pár dnů už dojde i k ovulaci, nebo považuje ovulační krvácení mylně za menstruaci - to je myslím ještě častější.

pearmonik*
hodnocení

0x

tady to je pekne vysvetlene,takze zadny stres, podle toho clanku, ktery psal nekdo kdo tomu rozumi, je otehotneni v teto dobe nemozne, pokud neni nejaka zdravotni zavada sexus.cz/... tenhle den si vybirejte casteji :)

jindriska*
hodnocení

0x

Zdravím tak já musím říct, že nám se to povedlo právě v ten 1 den menstruace, ale my jsme na miminko čekali 5 let takže jsme rádi. Což neznamená, že můžete být těhotná! Každá žena má jiný organismus. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]