Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je tenhle test pozitivní nebo negativní?

Od: nikolka odpovědí: 12 změna:
Ahoj holky, případně i kluci,
s přítelem se snažíme teď o miminko, a já jsem nedockava a udělala jsem si test. Já na ten test koukám už jakou dobu, a nic nevidím, tak se chci zeptat, vidí někdo z vás tzv.ducha?

Je to 16 dnu od sexu.

Je tenhle test pozitivní nebo negativní?
Je tenhle test pozitivní nebo negativní? #2

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

06.09.23 14:02
hodnocení

6x
Negativní

hodnocení

4x
Negativní
Konečně pořádná otázka ohledně početí a nejen nějaký výkřiky ve stylu "pomoc jsem asi těhotná" nebo "bojím se že jsem těhotná" atd...
Jestli dovolíte, dam Nikolce aspoň jeden bod *palec*

pb®
hodnocení

2x
Vidíte dvě čárky? Nevidíte, tak je negativní. Nejdřív je čárka diagnostická, teprve pak kontrolní, která se ukáže vždy. Test samozřejmě může být falešně negativní, to když se dělá brzy a hladina hcg je pod mezí detekce testu. Ovšem nejcitlivější testy zachytí už 10 mikromolů hcg a spolehlivé jsou asi 10. den od oplodnění, tedy ještě před vynechanou menstruací. V den vynechané menstruace už jsou spolehlivé i ty méné citlivé od 25umol.

nikolka
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi.. jen mne se asi po 5 min objevilo tohle:
Myslíte, že může být pozitivní?
doplněno 06.09.23 18:04: Ano, ale občas je na testu tzv. "Duch" tedy slabá čárka, která není tolik vidět, a já měla pocit, že ji vidím..
Je tenhle test pozitivní nebo negativní? #3
odpovidam

Je stále negativní, neboť je na testu jedna čárka.

Neumíte si přečíst návod k testu?

nikolka
hodnocení

Ano, ale občas je na testu tzv. "Duch" tedy slabá čárka, která není tolik vidět, a já měla pocit, že ji vidím..
mate59

Nikolko, bohužel tam není duch,snažte se dál,přeji zdar.

pb®
Nikolko, diagnosticné testy jsou tenkovrstvá chromatografie. Tedy jsou v nich naneseny částice, kde se má daná látka zachytit. Ta místa s odlišným složením jsou v případě pozitivity zbarvena barevně. Ale to odlišné složení je vidět i po namočení obyčejnou vodou. Tolik k oněm duchům.
nikolka
hodnocení

Děkuji za odpověď, takže opravdu žádný ,,duch" tam není?

Tím že tam chceš vidět jakousi slabou čárku, které říkáš duch, tak to má znamenat co? Že jsi trochu těhotná?

Jestli chceš, tak si vem fialovou fixu a udělej si tam druhý proužek fixou. Uvidíš konečně výsledek, který očekáváš a přitom těhotná nebudeš.

V příbalové informaci k testu je naprosto jasně popsané, jak vypadá výsledek testu pozitivní a jak negativní. Takže si ten papír ještě párkrát přečti.

A nebo přimalovat proužky dva, to pokud by chtěla dvojčata. ;)

liska5
hodnocení

0x

Zkuste Gynex, oba. Raději nižší počet kapek. Aspoň ty tři týdny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]