Syn jako dítě strašně skřípal. Doktoři nic moc neporadili. Zkoušeli jsme kde co, ale nakonec pomohl čas a myslím že předtím i ty plastové chrániče na zuby.
Jako malá jsem ze spaní skřípala zuby prý neskutečně. Psychické problémy tehdy nikdo neřešil, myslím že jsem snad ani žádné neměla, měla jsem krásné dětství. Ale bývalá jsem často nemocná , lékařka říkala ,že to bylo způsobeno tím. Ztratilo se to nějakými léky na posílení obranyschopnosti. Takže teď, na stará kolena, už neskřípu Ale u kamarádčiných děti mělo opravdu skřípání zubů původ v nadměrném stresu a psychických potížích. Lékařka říkala že je to teď u dětí častý jev. Skřípou hodně i přes den. Zubní dlaha je dobrá pomoc. A pokud je to způsobeno stresem, tak určitě hledat a odstranit příčinu. Takže ještě přidám doporučení, aby se tazatelka zamyslela nad situací doma nebo ve škole a vyloučila se tím ta psychická možnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.