Úplně normální plátky, které jsou otlačené tam, kde ležely na sobě. Nic tomu není. Rada na oplachovací trojkombo voda, ocet, voda a důkladné prosmažení mě doslova zbořila smíchy. Děkuji, je fajn se od srdce zasmát.
spu
On by vás ten smích rychle přešel při střevních potížích, nebo otravě
ka
Člověka, který musí maso omývat octem a vodou, a radí to jiným, nikdy nepochopím.
Vypadá dobře, pokud nesmrdí, lze upravit. Světlé okraje jsou asi způsobené balením v dusíku, kdy středy byly k sobě přiblamcnuté. Na tyto kusy doporučuju nešetřit při přípravě tukem. Osobně bych je spíš dusil než griloval. Ale se správným postupem bych se nebál ani tataráku.
Jestli nesmdí,tak pro jistotu opláchnout v tekoucí vodě pak v octu a znovu ve vodě.Pak důkladně prosmažit a zkonzumovat.Víc jak pokakat asi nebude hrozit.Ale vypadá stejně blbě jako když si ho koupím v obchodě na polystyrenu obalený šprcigelitem.Když jdu k řezníkovi,tak je lepší-vzhledově.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.