Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se, že jsem v tom

Od: atoporiza odpovědí: 13 změna:
Ahoj, čekám, že mi budete psát, že jsem nezodpovědná a podobně, ale potřebuju se z toho nějak vypsat.. hrozně se bojím.
23.8. jsem měla sex s přítelem. Neudělal všechno do mě, ale část ano. Beru antikoncepci, ale v červenci jsem ji 28.7. a 29.7. zapomněla užít, takže jsem 30.7. brala obě naráz. Řešila jsem v té době velmi nepříjemný věci, tak jsem si ani neuvědomila, že jsem si je nevzala. Sex jsme sice s přítelem měli,asi 1.8. ale s kondomem. V tom období, kdy jsem zapomněla pilulky užít, se mi dostavilo asi třídenní krvácení.
Toho 23.8. když jsme měli s přítelem sex, tak jsem byla den po menstruaci, která byla krátká, ale bylo to z velké části z velmi velkého stresu. Toho 23.8. jsem zároveň brala i první pilulku po sedmi denní pauze.
Osm dnů po sexu mi přišlo, že mám na dotek více citlivější bradavky, jen trošičku.. teď mě trošičku pálí na dotek, ale někdy mě pálí, někdy zase ne.. Nic jiného se neděje. Bojím se že jsem těhotná. Dělala jsem si i testy 11 dnů po sexu, a byly negativní.
Nemáte někdo podobnou zkušenost? Opravdu se mám bát těhotenství? Děkuju za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ahoj, udělej si ještě pár testů a hlavně v klidu. Pokud těhotná nebudeš, tak si hlavně ZAPAMATUJ, že ta ochrana má svůj smysl a nepokoušej štěstí nebo osud či jen náhodu. Snad ti tato lekce a strach naženou do hlavu onu zodpovědnost, protože příště můžeš mít větší “smůlu”. Smůlu ve tvém případě. Co by za to jiní dali…
Podle mě těhotná nejsi.

Přesně tak, co by za to jiní dali a že jich není kolem málo ! Právě proto mi přijde hrozný když píše že se bojí těhotenství a tak...Jestli má strach, můžou hrát Člověče nezlob se a ne mít styk

liska5
hodnocení

1x

Těhotná spíš ne, než jo. Tak brzo by se to v prsou neprojevilo. To pnutí v prsou a nevolnosti začínají až v 2.půli následujícího cyklu. To je když nepříjdou menses a ještě k tomu 2-3 týdny.

ltz
hodnocení

1x
Ten strach a nervozitu si prostě musíš odtrpět. Potom přijde to krásné uvolnění a taky tě to vytrestá a poučí, že příště budeš zodpovědnějši. Těhotná spíše asi nebudeš.

hodnocení

0x

A co čekáš, že ti někdo řekne? Jednoznačnou odpověď jestli jsi nebo ne těhotná?

Máš dobrou příležitost oznámit příteli, že jsi možná těhotná, aspoň ho poznáš podle jeho reakce ;)

Nechci nadávat, ani nechci porušit pravidla poradny. ALE napsat "Opravdu se mám bát těhotenství? " to opravdu může jen hovado.

Každý pohlavní styk nese možnost otěhotnění.

julie1234*
Já bych třebas řekla, že ten dotaz je debilní nebo tak něco... Ale nazvat ji hovadem?
To může napsat jen hovado.

Když vezmu co jsi napsala, debilní dotaz se napíše sám nebo ho napíše debil? ;)

Hlavně, že to napíše někdo, kdo má u jména první počáteční písmeno malý, viď, julie?;)

Tazatelka má perfektní příležitost poznat jakej je její partner, když mu oznámí, že je možná těhotná, jestli se zhroutí, ví ,jak na tom je

liska5

Měli bychom ctít pravidlo:

Udělals to špatně, a ty jsi špatný.

Napsal jsi to jako kretén, a ty jsi kretén.

To byl debilní nápad, a ty jsi debil.

ka

Asi jsi zvolil špatnou terminologii Bobane. Je sex hřích? Kdo je "hovado" ,ten, kdo udělá chybu? Při menší závažnosti chyb je člověk jen "vado"? Když napíše, že u toho ráda používá bičík, přitíží to? Když nebude těhotná a pak opět uletí, bude dvojté hovado?

@ka
Jsi buď troll nebo totální hlupák. Máš pocit, že se v mém textu vyskytuje něco, co vyjadřuje, že sex je hřích?
Hovado je někdo, kdo má pohlavní styk, kde je vždy možnost otěhotnět. A pak si stěžovat "bojím se, že jsem těhotná"
Co má dělat to dítě, chudák, jestli je počatý. Takhle být "matkou" krásně vítáno v tomto světě... *nene*
O znásilnění se nejedná
Pokud se tak bojí, má možnost jiný způsob sexu než pohlavní styk
ka

Možnost otěhotnění je i při použití kondomu, případně jiné ochrany, nic není stoprocentní. Tedy ten, kdo používá ochranu, je podle tvých vlastních slov hovado.

Neříkám, že neudělala chybu, ale hovado je podle mne silný slovo, Bobane. Proto jsem ti napsal, že jsi asi zvolil špatnou terminologii.

Troll? Jsem to já kdo druhé nazývá hovadama nebo debilama?

Hlupák? Říká ten, kdo po létech neví, že se tu přezdívky vypisují na stránce málým písmem a vyčítá to uživatelům?

To zda je sex hřích byl dotaz, ne že to tvrdíš.

karhana
hodnocení

0x

Musím tě uklidnit, z 95% těhotná nebudeš.

tonymales
hodnocení

0x

Neřešila jste v tydobe (?ne)přijemny vecu?= sexpřítelem?

spíš se z toho potrebuješ vyspat</p>

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]