Nejste přihlášen/a.
A co čekáš, že ti někdo řekne? Jednoznačnou odpověď jestli jsi nebo ne těhotná?
Máš dobrou příležitost oznámit příteli, že jsi možná těhotná, aspoň ho poznáš podle jeho reakce
Nechci nadávat, ani nechci porušit pravidla poradny. ALE napsat "Opravdu se mám bát těhotenství? " to opravdu může jen hovado.
Každý pohlavní styk nese možnost otěhotnění.
Když vezmu co jsi napsala, debilní dotaz se napíše sám nebo ho napíše debil?
Hlavně, že to napíše někdo, kdo má u jména první počáteční písmeno malý, viď, julie?
Tazatelka má perfektní příležitost poznat jakej je její partner, když mu oznámí, že je možná těhotná, jestli se zhroutí, ví ,jak na tom je
Měli bychom ctít pravidlo:
Udělals to špatně, a né ty jsi špatný.
Napsal jsi to jako kretén, a né ty jsi kretén.
To byl debilní nápad, a né ty jsi debil.
Asi jsi zvolil špatnou terminologii Bobane. Je sex hřích? Kdo je "hovado" ,ten, kdo udělá chybu? Při menší závažnosti chyb je člověk jen "vado"? Když napíše, že u toho ráda používá bičík, přitíží to? Když nebude těhotná a pak opět uletí, bude dvojté hovado?
Možnost otěhotnění je i při použití kondomu, případně jiné ochrany, nic není stoprocentní. Tedy ten, kdo používá ochranu, je podle tvých vlastních slov hovado.
Neříkám, že neudělala chybu, ale hovado je podle mne silný slovo, Bobane. Proto jsem ti napsal, že jsi asi zvolil špatnou terminologii.
Troll? Jsem to já kdo druhé nazývá hovadama nebo debilama?
Hlupák? Říká ten, kdo po létech neví, že se tu přezdívky vypisují na stránce málým písmem a vyčítá to uživatelům?
To zda je sex hřích byl dotaz, ne že to tvrdíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.