Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slehackove cukrovi - trvanlivost

Od: imp* odpovědí: 4 změna:

Prosím nevíte někdo jakou má trvanlivost šlehačkové vykrajované vánoční cukroví?Diky za odpověd.Hela

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

0x

Podle mne určitě déle než měsíc. Domnívám se, že nezáleží na tom, jestli je to šlehačkové nebo máslové - obojí je pečené. Podívala jsem se na net a zde dávají záruku 50 dní: nabidka-sluzeb.sbazar.cz/... A jsou tam i plněné druhy, kde by oproti vykrajovanému mohla být trvanlivost kratší. Koukala jsem na krabici vánočního pečiva v obchodě a tam také byla vyznačena trvanlivost do konce ledna 2010. A bylo to cukroví vykrajované i plněné. Hlavně ať se Vám povede! *placni* A samozřejmě dobře uskladnit. *tuc*

zuzkaa*
hodnocení

0x

To zni moc dobre - slehackove cukrovi - mohla bych prosim dostat recept?dekuji

lidka*

Zuzkaa, to je snad nejjednodušší cukroví, co znám. Ale už jsem ho hodně dlouho nepekla a ani nevím proč? *nevi*

Šlehačkové cukroví

Toto cukrovi je sice kalorická bomba, ale moooc dobrá. No a protože peču malinké kousky tak to vlastně ani moc nebolí.

Ingredience:

• 1 šlehačka na šlehání

• 1 tuk omega

• 500 g hladké mouky

• moučkový cukr na obalování

• 2 vanilkové cukry do moučkového

Postup:

1. tuk nastrouháme, je dobré si ho dát chvilku do mrazáku nebude se potom tolik lepit

2. v misce ho smícháme se šlehačkou a s moukou

3. vypracujeme hladké těsto, které nelepí

4. vyválíme ho na tenkou placku asi 1/2 cm a vykrajujeme z něj drobné tvary

5. pečeme do růžova a ještě horké obalujeme v moučkovém cukru s vanilkovým

doplněno 06.12.09 21:14:

Ale jinak jsem našla i recepty, kde byla polohrubá mouka a místo ztuženého tuku Hera nebo i máslo. Tak uvidíme, jestli ještě někdo přidá svůj recept. *klik*

malvinka*
hodnocení

0x

Ehm, to takové to cukroví co přibývá:-P.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]