Nejste přihlášen/a.
Prosím nevíte někdo jakou má trvanlivost šlehačkové vykrajované vánoční cukroví?Diky za odpověd.Hela
Podle mne určitě déle než měsíc. Domnívám se, že nezáleží na tom, jestli je to šlehačkové nebo máslové - obojí je pečené. Podívala jsem se na net a zde dávají záruku 50 dní: nabidka-sluzeb.sbazar.cz/... A jsou tam i plněné druhy, kde by oproti vykrajovanému mohla být trvanlivost kratší. Koukala jsem na krabici vánočního pečiva v obchodě a tam také byla vyznačena trvanlivost do konce ledna 2010. A bylo to cukroví vykrajované i plněné. Hlavně ať se Vám povede! A samozřejmě dobře uskladnit.
Zuzkaa, to je snad nejjednodušší cukroví, co znám. Ale už jsem ho hodně dlouho nepekla a ani nevím proč?
Toto cukrovi je sice kalorická bomba, ale moooc dobrá. No a protože peču malinké kousky tak to vlastně ani moc nebolí.
Ingredience:Ale jinak jsem našla i recepty, kde byla polohrubá mouka a místo ztuženého tuku Hera nebo i máslo. Tak uvidíme, jestli ještě někdo přidá svůj recept.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.