Nejste přihlášen/a.
Zkus menstruační kalhotky Snuggs, někomu vyhovují, někomu ne. Pokud jsi už tam dole otevřená, tak by tampón neměl být problém zavést. Případně vyhledej pomoc gynekoložky a ne gynekologa pokud se cítíš trapně.
Potřeboval jsem zastavit únik oleje z jedné trubky, na počátku byl úzký otvor.
Vyřešil jsem to, že jsem tam pomalu pomocí tenké tyčky postupně nasoukal kus utěrky. Nakonec zase tím úzkým otvorem vytáhnul za vyčnívající konec z toho otvoru
Co takhle vzít kus bavlněné vyvařené látky a prostě jí tam i pomocí toho aplikátoru dostrkat nějakou tyčkou?
Myslím to vážně, vytahovat pak něco co podstatně zvětšilo objem musí být docela stresující a asi bolestivý
Ta látka se pak vytáhne za konec hezky pomalu postupně a nezvětšuje objem jako nějaký tampon.
Ženský ženský, vy si neumíte poradit...ještě že tu jsem já, @gumidek a další fachmani
Ovšem zde je zavádění svépomocí. Jako kdyby únik uleje zastavovalo v tvém případě samo auto, kdyby to byl živý tvor .@boban Tak je jí 15, vklidu
, naučí se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.