Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která barva vydrží dnešní slunce?

Od: tazatelka66 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, nedávno jsem dávala jsem vyšisované šaty od slunce. Tmavě modrá.
Nechám si na příští sezonu udělat nové .
Ale nevím jakou barvu. Mám právě ráda modrou šedou klidně i zelenou. Ale tmavší barvy. Ne světlí v tom se necítím.
Ještě se zkusím zeptat na maskáčovou látku. Asi jako je toto triko. Tam by to snad slunce neznicolo.
doplněno 30.08.23 14:59: Zde ty modré docela zničené od slunce . A vyzvedávala jsem v červenci. Šaty na míru .

Která barva vydrží dnešní slunce?
Která barva vydrží dnešní slunce? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x
Ptejte se na kvalitu látky zhotovitele šatů, nejspíš nepoužil příliš kvalitní. Co reklamace? Nepolila jste je nečím, nepropotila skrz naskrz, neprala s nějakým odstraňovačem skvrn?
tazatelka66
hodnocení

Nepolila jen jako když je 35 ve stínu. Tak se člověk potí.

hodnocení

0x
Nevím,ale vybledlé oblečeni ze slunce je jen z nekvalitniho praní a sušení na slunci, nikoliv z běžného chození na sluníčku.

hodnocení

0x
Nevím,ale vybledlé oblečeni ze slunce je jen z nekvalitniho praní a sušení na slunci, nikoliv z běžného chození na sluníčku. To vaše má jiný důvod.
tazatelka66
hodnocení

Prané na 40 jemné
Také se mi nestalo, že by mi při běžném nošení a správné péči (i ve slunných státech) oblečení vyšisovalo. Podařilo se mi vyšisovat krásně kšiltovku a košili, ale vozila jsem to celé léto na zadním okně - takže vyloženě moje chyba *smich* Kvalita látek je základ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]