Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem dávala jsem vyšisované šaty od slunce. Tmavě modrá.
Nechám si na příští sezonu udělat nové .
Ale nevím jakou barvu. Mám právě ráda modrou šedou klidně i zelenou. Ale tmavší barvy. Ne světlí v tom se necítím.
Ještě se zkusím zeptat na maskáčovou látku. Asi jako je toto triko. Tam by to snad slunce neznicolo.
doplněno 30.08.23 14:59: Zde ty modré docela zničené od slunce . A vyzvedávala jsem v červenci. Šaty na míru .
![Která barva vydrží dnešní slunce?]()
![Která barva vydrží dnešní slunce? #2]()
Nechám si na příští sezonu udělat nové .
Ale nevím jakou barvu. Mám právě ráda modrou šedou klidně i zelenou. Ale tmavší barvy. Ne světlí v tom se necítím.
Ještě se zkusím zeptat na maskáčovou látku. Asi jako je toto triko. Tam by to snad slunce neznicolo.
doplněno 30.08.23 14:59: Zde ty modré docela zničené od slunce . A vyzvedávala jsem v červenci. Šaty na míru .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pb®
0x
Ptejte se na kvalitu látky zhotovitele šatů, nejspíš nepoužil příliš kvalitní. Co reklamace? Nepolila jste je nečím, nepropotila skrz naskrz, neprala s nějakým odstraňovačem skvrn?
0x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]