Dobrý den, nedávno jsem dávala jsem vyšisované šaty od slunce. Tmavě modrá. Nechám si na příští sezonu udělat nové . Ale nevím jakou barvu. Mám právě ráda modrou šedou klidně i zelenou. Ale tmavší barvy. Ne světlí v tom se necítím. Ještě se zkusím zeptat na maskáčovou látku. Asi jako je toto triko. Tam by to snad slunce neznicolo. doplněno 30.08.23 14:59: Zde ty modré docela zničené od slunce . A vyzvedávala jsem v červenci. Šaty na míru .
Ptejte se na kvalitu látky zhotovitele šatů, nejspíš nepoužil příliš kvalitní. Co reklamace? Nepolila jste je nečím, nepropotila skrz naskrz, neprala s nějakým odstraňovačem skvrn?
tazatelka66
Nepolila jen jako když je 35 ve stínu. Tak se člověk potí.
Také se mi nestalo, že by mi při běžném nošení a správné péči (i ve slunných státech) oblečení vyšisovalo. Podařilo se mi vyšisovat krásně kšiltovku a košili, ale vozila jsem to celé léto na zadním okně - takže vyloženě moje chyba Kvalita látek je základ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.