Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zavařovala jsem sklenice s jídlem v hrnci, vodu jsem měla do půlky až třičtvrtě sklenic, ale nepřiklopila jsem to pokličkou, je to problém?
Děkuji.
Záleží, kdy to jídlo ve sklenicích spotřebujete a jak je budete a jestli vůbec je budete převážet. Když nechávám doma v lednici, tak se s tím nemažu. Ale když na dovolenou jsme vezli v horku, pak velice pečlivě jeden den a pak i druhý den, cca 30 minut v mírném varu. A celé ponořené. Zaplakala bych kdyby se mi to zkazilo, protože jsme vozívali sklenic na dovolenou hodně. Do restaurace se nechodilo, obchody, zvláště pak řezníci, nebyly zásobený nějak dobře.
Moc všem děkuji, uklidnili jste mě. Víčka drží, jídlo bylo prvně už uvařené, nechám tedy tak, cestu do chorvatska od zítra na týden to snad přežije.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.