Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Popraskané kůže u nehtů na rukou

Od: evzenie odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, mám hodně popraskané břīška prstů na rukách. Prosím jaký krém použít aby se to zahojilo. Používala jsem CERA VE a moc to nepomáhá.
Popraskané kůže u nehtů na rukou
Popraskané kůže u nehtů na rukou #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

S tímhle musíte na kožní. Toto je příliš závažné. Může to být infekce, atopický exem, lupénka i nedostatek nějakých látek. Netroufnu si ani tipovat. Objednejte se ihned, čeká se dlouho. Všude.

hodnocení

1x
Opravdu popraskané, netrháte si to,přiznám se, že tento zlozvyk jsem dřív měla

liska5
hodnocení

1x

S tímhle už bych dávno obíhala doktory. První mne napadla plíseň, pak vše, co píše Babkazov...Hned bych to máčela v růžovém roztoku hypermangánu, mazala dlouhodobě Clotrimazolem, vynechala ze stravy cukr a slazené nápoje, užívala Zn a B-komplex, kyselinu listovou, probiotika, a přešla na zdravou stravu. Jakou práci vykonáváte? Jestli nejste ve styku nějakou chemií? A na nohou u nehtů nemáte nic?

honzasubert
Mám úplně to samé...já pravda že jsem poslední dobu maloval dům a různé věci bez rukavic ale stejně...trvá to už několik týdnů a nelepší se to

hodnocení

1x

Kromě výše uvedéno to může být i máchání v saponátové vodě, ale i streptokok v tělě.

hodnocení

0x
Mne to připadá, že to je otrhané nebo okousané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]