Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červená skvrna po prodloužení řas

Od: anonymn odpovědí: 3 změna:
Včera jsem byla na prodloužení řas, úplně poprvé v mém životě. Proces byl nepříjemný až bolestivý ale myslela jsem, že je to normální, neměla jsem žádné zkušenosti. Ze salonu jsem odcházela s bolestí jednoho oka, kosmetička mi řekla že je to normální a ať používám kapky na zklidnění. Dnes mi oči totálně natekly plus se mi vytvořila tato skvrna která bolí, špatně se mi i mrká.
Chci se zeptat, je to opravdu normální? Přijde mi, že už moc ne, jakoby mi to oko nějak jednou řasou při aplikaci píchla nebo tak. Mám kosmetičku zkontaktovat, popřípadě požadovat nějakou kompenzaci za nedbalost?

Červená skvrna po prodloužení řas

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Dobrý den, normální to není,ale neznám přesný pracovní postup kosmetičky, ani použité materiály. Hodně žen je náchylných, jak na lepidla, tak na materiál, ze kterých jsou řasy vyrobeny. I ženy,které nemají citlivé oči při používání různých kosmetických přípravků, trpí po aplikaci řas. Ovšem, pokud byla aplikace bolestivá, tak někde byla chyba. Prodlužování řas metodou řasa na řasu nebolí. Některým klientkám sice není úplně příjemná, ale není bolestivá. Mě se tedy výsledek práce nelíbí. Jinak- nateklé oči bývají a opravdu se doporučuje nakapat oční kapky pro zklidnění. Ale jakmile potíže přetrvávají i druhý den po aplikaci,či se objeví pocit nekomfortu, doporučuje se řasy nechat sundat. Podráždění očí se ale vyskytuje často.

hodnocení

0x
Zdravím , rozhodně si oko nechejte vyšetřit na očním . Dle toho se poté rozhodněte . Osobně si myslím , že to normální není . Kosmetička byla nejspíš neznalá a nedbalá

hodnocení

0x

Budu asi protivná,ale kvůli takhle hnusným řasám riskujete zdraví? Dojděte si tam,kde vám to udělali,nechte si to sundat a jděte na oční. Nejspíš máte alergii na nějaký použitý materiál. Bylo by lepší si nechat upravit obočí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]