Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí

Od: vojta odpovědí: 12 změna:
Dobrý den už 2 roky se snažím zhubnout já nejsem nijak extra tlustý ale trošku obalenejsi sem a ze začátku jsem zhubnul 6 kilo takže už sem byl skoro spokojený ale potom už jsem to přestával držet a já když si dám sladkost tak jich pak s ním hodně protože vím že už jsem to pokazil a tahle se to táhne skoro 2 roky a nemůžu to držet nemám motivaci ani disciplínu. Nevíte co s tím

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

4x
Žádná dieta není správná. Naučit se jíst vyváženou stravu s přiměřeným množstvím potravin. Do tohoto spadá semotamo i kousek hořké čokolády. Pak není třeba hubnout a bát se jojo efektu.
Samozřejmě přiměřený pohyb.
emilky

Knížení rady. Přesně tohle potřebuje obézní člověk slyšet. "Jez zdravě a hejbej se!" Super návod a hodně nadčasovej...

id
1. Tazatel není obézní.
2. Ty vaše 2 odpovědi jsou mu k ničemu, slušně řečeno.
Emilku žádná jiná zkratka není.
emilky

@id - ad 1) nepsal jsem, že tazatel je obézní (pouze Tvoje mylná dedukce, pro niž platí Tvoje ad 2)).
Asi by nebylo od věci přidat údaj o věku, hmotnosti a výšce, aby se dal spočítat BMI, případně i WHR. Tvoje rady jsou stejně sofistikované, jako bys kuřákovi řekl/-a, že je to jednoduché přestat kouřit - ať si to nezapaluje.

@stir - Určitě máš pravdu, je to v hlavě. Hubnutí bez motivace, to je jako bys řezal pilou, a nešlo to a nešlo to. A ani by sis nezkontroloval, jestli není tupá, či jestli nemá pilový list zcela obráceně. Bez vnitřní motivace to prostě nejde, dokonce to asi ani nemá cenu. Na to existuje dobré přísloví: Pro mořeplavce, který nemá cíl, není žádný vítr dost příznivý. (existuje asi ještě ve čtyřech podobných verzích)

nerentier
hodnocení

2x

Obvyklá chyba, které se ochotně chytají hubnoucí: Jednorázové porušení disciplíny neznamená konec diety. Prostě pokračujeme a basta. A jak uvádí Štěpán Svačina, úspěšná dieta musí trvat nejméně šest měsíců. *placni*

liska5
hodnocení

2x

Vojto, je zakázáno dávat současně stejné dotazy! Zůstaň jen na tomto vláknu.

emilky
hodnocení

1x

Pokud nemáš motivaci a disciplínu, nepomůže Ti ani svěcená voda. Prostě zhubnout nemůžeš!

liska5
hodnocení

0x

Tak běhej, dej se na nějaký sport, choď na túry..Přitom tu dávku navíc spálíš. A když musíš mlsat, tak mlsej zdravě: ořechy, sušené švestky, fíky, meruňky,. kvalit.hořkou čokoládu, banán.. Tyto věci obsahují potřebné minerály a vitamíny.

Zákusky, koblihy, crossanty, rohlíky, chipsy, sušenky- to jsou prázdné kalorie. Nic ti to nedá, jen si přispěješ k nadváze.

-----

U takových dotazů je dobré uvádět věk. Jinak se radí studentovi, jinak důchodci.

liska5

Jestli maminka začala kupovat sladkosti, tak to musíš řešit také s ní !

hodnocení

0x

Nemá cenu držet nějaké diety nebo nějaké zaručené akce. Jestli chcete zhubnout, naučte se nepřejídat. Jíst prostě menší porce. "Jez do plolosyta, pij do polopita, abys dlouho živ byl a dobře se ti vedlo na zemi." Vypustit všelijaké mimořádky, odměny, jen ještě dnes, atd. Je potřeba se ukáznit a pro svůj cíl něco udělat. Začněte tím, že si vezmete menší talíře.

hodnocení

0x
Tak tak, hubnutí začíná v hlavě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]