Podle mého tazatelka nechtěla ani poradit jen chtěla aby jsme jí řekli že vzít nočník je v pořádku..
mija
Nechci říct, že je to v pořádku, jen jsem se zeptala. Když ne tak ne. mathew: Nevidím důvod jet jiným dopravním prosředkem nebo zůstávat doma. Nechápu co vás k tomu vede?
To je zase debata Promiňte, ale děti v těchto letech snad za VAŠÍ POMOCI dokáží použít toaletu. Loni jsme byli ve stejné situaci jako vy. Děti 4 a 2 roky. Nevím tedy kam chcete letět, my letěli tři hodiny, plus dvě hodiny na letišti. Na záchod šli povinně po odbavení před nástupem do letadla. Dvouletá dcerka měla plenu, pro jistotu, ale nakonec byla suchá. No a 4 letý synátor šel za letu s mamkou jednou na záchod. Nevím o jakých frontách to mluvíte. Pokud nejdete deset minut po vzletu, tak se lidé na dvou toaletách celkem prostřídají. Já byl asi třikrát, páč jsem vždy nervní Zbytečně se nestresujte kravinami a užijte si dovolenou, my už máme po
Připomnělo mi to autobusový zájezd do Tater. Paní měla s sebou dva chlapečky 2 a 3 roky. Když chtěli čůrat, tak vyndala lahvičky od kečupu, kloučkům za jízdy nasadila, a když bylo hotovo, zašroubovala skleničky a někde v Tatranské Lomnici s tím pohnojila balzamíny.
Asi ne, zkuste plenkové kalhoty a plenu. Před cestou jim vysvětlete, že se musí vyčůrat před nástupem do letadla. Nebo vzít nějaký skládací nočník, ale jít s tím na wc.
Jakou nouzové řešení jí dejte ty plenkové kalhotky, přece je jedno, zda to bude vidět přes legíny nebo ne, je to dítě. Jestli Vám to vadí, oblékněte jí do něčeho jiného než do legín. Nejpravděpodobněji půjde normálně na WC a pár minut to zvládne vydržet.
Dejte děti před odletem vyčůrat, případně existují i "učící kalhotky"ty něco zachytí, kdyby se stal nějaký "malér", nebo dejte menšímu plenku, babyweb.cz/...
Nočník si vůbec nedokážu představit, přijde mi to vůči ostatním spolucestujícím celkem bezohledné.
doplněno 23.08.23 10:20:
@mija přece 5 leté dítě chvíli vydrží...nezlobte se, ale to jako byste jí chtěla posadit do uličky na nočník?
mija
Mladšímu plenku dám, jde mi o starší tauž pleny nenosí.
Ale i na ten nočník byste ji nemohla posadit při vzletu nebo při přistávání.
Lítám docela často, ale nikdy jsem nikoho s nočníkem neviděla. A ty fronty v letadle na wc taky obvykle nebývají. A když poprosíte, tak vás lidi s malou pustí.
No to určitě ne, jak by to vypadalo, kdyby každý s dětma měl nočník. Musíte brát taky ohled na ostatní cestující. Jak již řečeno, plena pro menší a většího už na WC dovedete.
No tak potom taky plenkové kalhotky, když máte obavy. Ale my jsme s holkou lítali od čtyř let, nikdy žádná plena, ani počurání v letadle. Musíte s ní dojít při čekání na odlet, jsou tam toalety.
mija
Vím že jsou na letišti toalety, ale taky vím jaké jsou tam fronty a to nemluvím o čistotě.
Lítam často a nikdy jsem neviděl, že by byla na letišti fronta na toaletu a co se týče čistoty, tak zrovna na letištích jsou ty toalety většinou čisté.
Ježiš marjá, tak jí přes ty legíny dejte sukni nebo šaty. Beztak tak stejně chodí, protože všechny holčičky takhle normálně chodí oblékáné. Nočník je úlet, to byste ho jako nesla spolucestujícím nad hlavou? A stejně si myslím, že s malými dětmi není radno cestovat. Co takový zánět středouší, to je hned a vláčet pak letadlem dítě s propíchnutým bubínkem, to musí být bájo.
mija
Nemyslím že by děti pod 3 roky nemohly cestovat letadlem. Legíny do letadla mají aby nenechladly z klimatizace a jsou nejpohodlnější
Proč tady argumentujete proti a debatujete o tom? Prostě do letadla nočník fakt ne. Dotaz tady zodpovědělo už hodně lidí. Se záchodem vydrží i můj syn 2 a půl roku když si řekne, že potřebuje, tak čas je než někde najdeme záchod (například v obchodním centru). To neříkejte, že 5 leté dítě nevydrží pár minut. Nebo lidi poproste ať vás pustí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.