Ahoj, Mám dva dny zpoždění,pobolivá mě v podbřišku,ale hlavně mě bolí prsa a to mě nebolí ani před příchodem menstruace. Před pár dny mi i do krku vyjely žaludeční šťávy. Bohužel doma nemám těhotenský test a tak jsem udělala ovulační test (viz obrázek) máte s tím někdo zkušenosti? Dokáže taky ukázat těhotenství. Samozřejmě jak se dostanu do města koupím TT Dekuji
A jak asi - přiroste mu další část, která zobrazuje těhotenství? Ovulační testy ukazují dobu vhodnou k početí, těhotenský testy těhotenství - překvapení, že. A než se budeš ptát: to, že máš ovulaci neznamená, že jsi těhotná
liska5
Nevolnosti a bolest v prsou jedině, kdybyste byla těhotná už druhý měsíc, a předchozí menses byly už během gravidity. Jsou takové případy.
Trvalé pnutí v prsou a těhotenské nevolnosti nastupují v druhé půlce cyklu po vynechaných menses. Zároveň vulva zfialoví. Pro Tebe by to bylo teoreticky ode dneška asi za 20 dní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.