Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozezná ovu test těhotenství?

Od: lulu29 odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
Mám dva dny zpoždění,pobolivá mě v podbřišku,ale hlavně mě bolí prsa a to mě nebolí ani před příchodem menstruace. Před pár dny mi i do krku vyjely žaludeční šťávy. Bohužel doma nemám těhotenský test a tak jsem udělala ovulační test (viz obrázek) máte s tím někdo zkušenosti? Dokáže taky ukázat těhotenství. Samozřejmě jak se dostanu do města koupím TT
Dekuji

Rozezná ovu test těhotenství?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nie, pretoze kazdy test meria hladinu ineho hormonu. To ste si rovno mohli spravit antigen na kovid ...

hodnocení

0x

to vám zobrazuje plodné dny a nikoli těhotenství

lulu29
hodnocení

Plodné dny už byli

sindra
hodnocení

0x
A jak asi - přiroste mu další část, která zobrazuje těhotenství? Ovulační testy ukazují dobu vhodnou k početí, těhotenský testy těhotenství - překvapení, že. A než se budeš ptát: to, že máš ovulaci neznamená, že jsi těhotná
liska5

Nevolnosti a bolest v prsou jedině, kdybyste byla těhotná už druhý měsíc, a předchozí menses byly už během gravidity. Jsou takové případy.

liska5
hodnocení

0x

Trvalé pnutí v prsou a těhotenské nevolnosti nastupují v druhé půlce cyklu po vynechaných menses. Zároveň vulva zfialoví. Pro Tebe by to bylo teoreticky ode dneška asi za 20 dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]