Nejste přihlášen/a.
Zdravím dámy,
samozřejmě se chystám jít k Dr., ale předtím bych uvítala názory, zda je možnost, že jsem těhotná.
19.7.Sex - částečně s ochranou, částečně bez. Finální vyvrcholení neproběhlo uvnitř.
20.7. 23:00 Jsem dostala menstruaci.
Kolem 16.8., kdy jsem měla dostat menstruaci jsem měla typické menst. bolesti v podbřišku, citlivá prsa, menší nevolnost po dobu asi 3 dní. Menstruace se nedostavila.
20.8. Ráno hnědý výtok při ranní potřebě na malou. Bolest v podbřišku, že jsem čekala, že konečně dostanu menstruaci, ale nestalo se tak. Další výtok také zatím nic.
Test 18.8. podvečer - negativní
Další test 19.8. ráno - negativní
Děkuji za případné odpovědi
Nepíšeš, kolik ti je, ale prozradím ti tajemství - sex jaksi obnáší riziko těhotenství. Fakt, nekecám. A pokud nechceš/nemůžeš si dovolit otěhotnět, tak nemrdej na syrovo (viz první "částečně s ochranou, částečně bez" (i to částečně bez je riziko). Když si na hodinu přesně hlídáš menstruaci, proč si nehlídáš ovulaci a plodný dny? I šukat se musí umět a ty si ani neumíš najít, po jak dlouhý době těhotenský test pozná těhotenství (to je cca týden po očekávaný menstruaci, když už ses ptala).
A pokud nevěříš testu (klasickýmu "močovýmu" těhotenskýmu), můžeš se (krom prohlídky u gynekologa), se objednat na test z krve, krevní test by měl poznat těhotenství už po pár dnech. Na internetu ti fakt těhotenství lidi nevyvěští a viz můj předchozí text - pokud vážně nechceš otěhotnět, chraň se důsledně.
termíny by se daly zaměnit za slušnější, nicméné to hlavní tam v podstatě zmíněno je.
Obecně známo (na testech uvedeno) Těhotenský test z moči lze provést nejdříve dva až tři týdny po pravděpodobném oplodnění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.